home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Beherend apotheker (32-40 uur)bedrijfslogo

Introductie

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

Het bedrijf / The company

Boots Apotheek Loevestein ligt in het winkelcentrum Gelderlandplein in de wijk Buitenveldert in Amsterdam-Zuid. Het is een moderne apotheek met een medicijnkluis en momenteel wordt track and trace ingevoerd. Het ligt op een steenworp afstand van station Amsterdam Zuid en is daarmee goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met de auto is de apotheek prima te bereiken en zijn er parkeervergunningen beschikbaar. Ons hechte team bestaat uit 8 zelfstandig werkende en gedreven assistenten. De apotheek is onderdeel van een cluster van vier Boots Apotheken (Beethoven, Groenelaan, Zwaansvliet) en er is geregeld overleg en voldoende mogelijkheid om met je collega apothekers te sparren. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met de nabijgelegen huisartsenpraktijken in de wijk.

Extra info

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots 60 apotheken in Nederland.

De functie / The role

Als beherend apotheker ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van goede en innovatieve farmaceutische zorg en adequate bedrijfsvoering. Tevens hebt je affiniteit met beauty producten en vind je het uitdagend om in een internationale omgeving te werken. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de inhoud en vorm van interactie tussen de apotheek, patiënten, klanten en externe partijen. Kortom, kwaliteit van zorg, sfeer, ondernemerschap en financiën zijn de sleutelwoorden

Het profiel / Your profile

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste apotheker, die een avontuur wil aangaan. Je hebt nadrukkelijk affiniteit met zelfzorg en stapt proactief naar externe stakeholders toe om deze locatie op de kaart te zetten. Je bent een ervaren, proactieve en ambitieuze apotheker. Je bent een apotheker die de medewerkers enthousiasmeert, ontwikkelt en de medewerkers in hun kracht zet waardoor je het beste uit het team haalt. Je beschikt over:

Affiniteit met Health & Beauty producten en diensten
Ervaring in het aansturen van medewerkers
Apothekers registratie
Goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus
Uitstekende commerciële vaardigheden


Het aanbod / The offer

Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jouw kennis en talenten goed kunt laten zien. Je gaat samenwerken met collega apothekers, zowel in de regio als landelijk. Wij bieden flexibele werktijden. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een opleidingsprogramma gericht op leiderschap en ondernemingsvaardigheden. Wij bieden doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Reactie / Reaction

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Stuur ons dan je CV en motivatie t.a.v. Giselle Tak (Regiomanager)


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Boots
Vacaturesteller:
Alliance Healthcare
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 21 oktober 2019

Branche: Farma & Biotech, Healthcare
Functie: Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar