home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Productie Apothekerbedrijfslogo

Introductie

In de radiofarmaca apotheken zijn medewerkers dagelijks bezig met het centraal bereiden van radioactieve geneesmiddelen voor diagnostiek en therapie. De werkzaamheden in de apotheek starten met de ontvangst van een recept en eindigen bij het afleveren van het product bij de klant. De bereiding van de radioactieve geneesmiddelen gebeurt op aseptische wijze in een GMP-omgeving. Een functie met veel variatie en verantwoordelijkheden.

De functie / The role

Bij het bedrijf zul je de ene week een vroege dienst (3:30/4:00 tot 12:00/12:30) draaien en de andere week werk je in een dagdienst (8:30-17:00). Tot 7:00 krijg je 200% uitbetaald.

Tijdens de vroege diensten ben je werkzaam in een clean room waar je op aseptische wijze radiofarmaca en patiëntdoses voorbereid. Je beoordeelt de kwaliteit van producten en verzorgt een voorlopige vrijgifte van deze producten.

Tijdens een dagdienst sta je in een apotheek/kantoor waar je recepten ontvangt en controleert op correctheid. Daarnaast sta je klanten (o.a. telefonisch) te woord.

Naast de reguliere werkzaamheden sta je open voor deelname aan werkgroepen en projecten. Hierbij mag je denken aal LEAN-, risicoanalyses-, archief etc. projecten.

Het profiel / Your profile

-Een afgeronde MLO4/HLO-, MBRT- of apothekersassisten opleiding;
-Een stralingsdeskundigheid niveau 5b of hoge (pré);
-Ervaring met het werken in een GMP-omgeving (pré);
-Correcte communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Verder ben je nauwkeurig, betrouwbaar, klantgericht en ben je een echte teamplayer.

Het aanbod / The offer

Dit betreft een functie in Noord-Brabant voor 40 uur in de week. 32 uur is bespreekbaar, maar is vrijdag één van de verplichte werkdagen. Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan nu!

Reactie / Reaction

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Aleksandra Lobasenko op telefoonnummer 088 - 89 00 855 of per e-mail aleksandra.lobasenko@balans.nu. Zij staat je graag te woord!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Balans
Vacaturesteller:
Balans
Standplaats:
Noord-Brabant

Geplaatst op FMF: 17 oktober 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar