home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Kwaliteitsfunctionaris onderzoekbedrijfslogo

Introductie

Heb jij grote affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en een nauwkeurige, kritische blik? Krijg jij energie van het inhoudelijk doorspitten van studies en het monitoren van investigator initiated studies? Dan ben jij wellicht de kwaliteitsfunctionaris onderzoek waar wij naar op zoek zijn!

Het bedrijf / The company

Waar kom je werken?

Het HagaZiekenhuis beschouwt het (faciliteren van het) verrichten van medisch wetenschappelijk onderzoek van groot belang voor het kunnen bieden van excellente patiëntenzorg. Daarnaast is wetenschappelijk onderzoek een onmisbaar onderdeel van een groot ziekenhuis waar aan tal van medische en verpleegkundige opleidingen gestalte wordt gegeven. Als Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen heeft het HagaZiekenhuis ervoor gekozen om het wetenschapsbeleid zo transparant en professioneel mogelijk in te richten. Dit betekent dat eenduidig en gestandaardiseerd moet worden omgegaan met alle facetten van wetenschappelijk onderzoek.

Het wetenschapsbureau van het HagaZiekenhuis, onder leiding van de wetenschapscoördinator, valt onder de HagaAcademie. Het bureau houdt zich op inhoudelijk en administratief gebied bezig met het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek. Je zult in de functie van Kwaliteitsfunctionaris onderzoek nauw samenwerken met o.a. de wetenschapscoördinator, de administrateur Kwaliteit en Controle en de datamanager.

De functie / The role

Hoe ziet je werk eruit?

Binnen de functie van kwaliteitsfunctionaris van het wetenschapsbureau houd je je bezig met het controleren van de lokale uitvoerbaarheid van onderzoeksprotocollen. Dit doe je door de onderzoeksprotocollen inhoudelijk te beoordelen om te bepalen of deze bijvoorbeeld aan de geldende wet- en regelgeving voldoen (o.a. AVG, WGBO, WMO & GCP). Je kijkt daarbij ook kritisch naar alle documenten die samen het onderzoekdossier vormen. Zo controleer je bijvoorbeeld of de proefpersoneninformatie volledig en correct is. Daarnaast speel je als kwaliteitsfunctionaris onderzoek een belangrijke rol in het monitoren van het binnen het HagaZiekenhuis geïnitieerde onderzoek. Je legt hierbij de verbinding tussen de geldende wet- en regelgeving en wat deze in de praktijk precies betekent. Door middel van monitoring controleer je de kwaliteit van het onderzoek en denk je tegelijkertijd met de onderzoeker mee over hoe het onderzoek zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. Tijdens het monitoren bezoek je de verschillende researchunits en betrokken afdelingen en leer je het ziekenhuis dus goed kennen.

Het profiel / Your profileDit verwachten we van jou

Voor deze afwisselende functie zijn wij op zoek naar de volgende enthousiaste kandidaat:

Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond.
Je hebt kennis van en ervaring met het uitvoeren van studies, bijvoorbeeld in de rol van researchverpleegkundige, researchcoördinator of monitor.
Je hebt ervaring met het lezen van onderzoeksprotocollen.
Je hebt kennis van de geldende wet- en regelgeving (o.a. ICH-GCP, WMO, WGBO, AVG).
Je bent heel punctueel en nauwkeurig in de uitvoering van je werkzaamheden.
Je weet goed tussen de regels door te lezen en kan tegenstrijdigheden snel identificeren.
Je kunt goed je mannetje staan en weet hoe je moet omgaan met weerstand van onderzoekers.


Het aanbod / The offer


Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. Op basis van ervaring word je ingeschaald in FWG 50, met een salaris van minimaal € 2.336,- tot maximaal € 3.490,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur). Het betreft een aanstelling voor 18 uur per week.
Een jaarcontract bij werkgever HagaZiekenhuis, met een optie tot verlenging.
Je ontvangt 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Ben je sportief? Bij HagaFit kun je voor maar €8,- netto per maand onbeperkt sporten in onze sport- en fitnesszaal in het ziekenhuis.
Het HagaZiekenhuis is zowel met de auto als met het OV goed bereiken: het bus- en tramstation Leyenburg ligt op 100 meter afstand.
Ook kun je een (elektrische) fiets aanschaffen met fiscaal voordeel.

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de cao Ziekenhuizen, hebben we interessante extra"s te bieden. Met het platform HagaBeweegt ondersteunen we je vitaliteit, loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast krijg je via CultuurWerkt! aantrekkelijke kortingen op voorstellingen en tentoonstellingen door het hele land.


Reactie / Reaction

Meer weten of solliciteren?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met mw. T. Warning MSc (wetenschapscoördinator) via t.warning-dekeijzer@hagaziekenhuis.nl of (070) 210 2217. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 01 november 2019.

Het recruitmentteam van het HagaZiekenhuis werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Haga ziekenhuis
Vacaturesteller:
Haga ziekenhuis
Standplaats:
Den Haag

Geplaatst op FMF: 16 oktober 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: R&D
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar