home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Proces optimalisatie Specialis - R16393 -bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Wij bieden

Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega"s.

Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

Een competitief salaris;
35,5 vakantiedagen;
8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
Incentive Plan;
Een uitstekend pensioen;
Gratis gebruik sportschool;
Reiskostenvergoeding;
Verschillende trainingsmodules.
Wie we zijn...

Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als "Merck" in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als "MSD" in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

Ons doel is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren, die levens redden en verbeteren. Met 69.000 werknemers in meer dan 140 landen werken we met ultramoderne technieken in laboratoria en fabrieken om innovatieve behandelingen aan te kunnen bieden voor een betere gezondheid van mens en dier. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling.

In Nederland werk je met 6.000 collega"s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

De functie / The role

Heb je een HBO opleiding en affiniteit met techniek en met de mens? Word jij enthousiast van de woorden problem solving, standaardisatie en coaching? Dan is dit de uitdaging die je zoekt!

Voor het Integrated Process Team (IPT) Blister in Haarlem zijn we op zoek naar een:

Proces Optimalisatie Specialist

Manufacturing Operations

Ons Manufacturing Operations team bestaat uit medewerkers die onze producten daadwerkelijk maken. We werken in onze productielocaties met een "Safety First, Quality Always"-mentaliteit en streven naar continue verbetering. We werken lokaal, maar zijn aangesloten bij het wereldwijde productienetwerk, om de hoogste kwaliteit grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten te garanderen.

Welkom in ons team

De IPT (Integrated Proces Team) Blister is verantwoordelijk voor het verpakken van blister verpakkingen. Vanaf het ontwikkelen en bestellen van componenten en bulk tot aan het afleveren in de verzendverpakking. De strategische focus van de IPT Blister is o.a. gericht op het optimaliseren van de volume output en het minimaliseren van down-time en kosten. Dit in samenspel met een wisselende vraag en bulk beschikbaarheid en het optimaal inzetten van de Lean-principes.


Over de functie

Je bent als Proces Optimalisatie Specialist onderdeel van een Lean optimalisatie programma genaamd Zero Loss. Het doel van dit programma is om er voor te zorgen dat verpakkingslijnen niet ongepland stil komen te staan. Het beoogde resultaat is dat de productiviteit, veiligheid en kwaliteit van het verpakkingsproces wordt verhoogd binnen de kaders van techniek, proces en operatie. De rol van de Proces Optimalisatie Specialist is de technieken en principes die opgedaan zijn tijdens jouw studie toepassen op het verpakkingsproces van één van onze verpakkingslijnen. Dit doe je vooral op de verpakkingslijn en zo min mogelijk achter je bureau.

Primaire verantwoordelijkheden

De focus van de Proces Optimalisatie Specialist binnen deze verpakkingsomgeving ligt op:

Problem solving: op een praktische wijze neem je het voortouw om problemen op te lossen: observeren, hypothese testen, tegenmaatregelen invoeren en borgen van oplossingen.
Standaardisatie: meehelpen het werk van de medewerkers aan de verpakkingslijn eenduidiger, veiliger, makkelijker, efficiënter, en voorspelbaar te maken door standaard processen te implementeren.
Training & coaching: door middel van het geven van hands-on training en directe coaching en begeleiding van de medewerkers die de verpakkingslijn dagelijks bedienen, er voor zorgen dat de nieuwe werkwijzen en gedragingen worden geborgd.
Manufacturing & Supply Division

Onze Manufacturing & Supply Division streeft ernaar om wereldwijd de meest betrouwbare leverancier van biofarmaceutica te zijn. Onze faciliteiten, in combinatie met onze externe partners en leveranciers, creëren onderling een internationaal productienetwerk dat toegewijd is om hoogwaardige, betrouwbare levering aan klanten en patiënten te bieden, altijd op tijd en elke keer opnieuw.

Het profiel / Your profile

Afgeronde HBO opleiding in techniek, bedrijfskunde of aanverwante richtingen
Relevante werkervaring opgedaan via werk en/of stages
Systematisch werken: je hebt ervaring met lean principes, tools en managementsystemen en bent ervaren met gebruik van Excel, power point e.d.
Je hebt affiniteit met techniek
Je bent een teamspeler, bent geïnteresseerd in de mens als persoon en kan anderen motiveren.
Aantoonbaar probleemoplossend vermogen en een praktische, proactieve houding
Aantoonbare projectmanagement skills
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Sociaal en communicatief vaardig
Daarnaast ben je praktisch ingesteld, actiegericht, en je houdt van verandering: de richting is bekend maar verdere inhoud is nog onduidelijk, vindt het prettiger om op de werkvloer te zijn in plaats van achter je bureau, wisselende samenwerkingen.

Het aanbod / The offer

Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega"s.

Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

Een competitief salaris;
35,5 vakantiedagen;
8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
Incentive Plan;
Een uitstekend pensioen;
Gratis gebruik sportschool;
Reiskostenvergoeding;
Verschillende trainingsmodules.

Tenslotte ..... / Finally ....

Search Firm Representatives Please Read Carefully
Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, also known as Merck Sharp & Dohme Corp., Kenilworth, NJ, USA, does not accept unsolicited assistance from search firms for employment opportunities. All CVs / resumes submitted by search firms to any employee at our company without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of our company. No fee will be paid in the event a candidate is hired by our company as a result of an agency referral where no pre-existing agreement is in place. Where agency agreements are in place, introductions are position specific. Please, no phone calls or emails.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MSD
Vacaturesteller:
Barbara Razenberg
Standplaats:
Haarlem

Geplaatst op FMF: 07 oktober 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Produktie/Engineering/Facility, Planning & Logistiek
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar