home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

System Administrator QMS - R14054 -bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Wie we zijn...

Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als "Merck" in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als "MSD" in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

Ons doel is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren, die levens redden en verbeteren. Met 69.000 werknemers in meer dan 140 landen werken we met ultramoderne technieken in laboratoria en fabrieken om innovatieve behandelingen aan te kunnen bieden voor een betere gezondheid van mens en dier. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling.

In Nederland werk je met 6.000 collega"s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

Waar we naar zoeken...

Dankzij ons veelzijdige product portfolio kunnen we een interessante werkplek bieden voor iedereen. In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar hoogopgeleiden die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, maar net zo belangrijk zijn de diverse functies die onze fabrieken draaiende houden en de dynamiek van logistieke processen kunnen sturen. Samen werken we aan doorbraken op het gebied van gezondheid die de komende generaties zullen beïnvloeden. We nodigen je uit om samen met ons mee te denken en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie. Samen gaan we door met het uitvinden voor het leven, het beïnvloeden van levens en het inspireren van elkaar om zo tot de beste resultaten te komen.

INVENT.

IMPACT.

INSPIRE.

We zijn er trots op dat we een bedrijf zijn dat de waarde van diverse, getalenteerde en toegewijde mensen samenbrengt en omarmt. De snelste manier om innovatie te doorbreken is wanneer diverse ideeën samenkomen in een inclusieve omgeving. We moedigen onze collega's aan om respectvol naar elkaar te zijn en gezamenlijk problemen te benaderen. We zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en toegewijd is aan het bevorderen van een inclusieve en diverse werkplek.

De functie / The role

Voor onze QA afdeling in Haarlem zijn we op zoek naar een:

System Administrator QMS

Quality Assurance

Onze Quality Assurance afdeling zorgt ervoor dat al onze producten worden geproduceerd, verwerkt, getest, verpakt, opgeslagen en gedistribueerd volgens zeer hoge kwaliteitsnormen en de geldende regels en wetten. Door een nauwe samenwerking te creëren tussen onze interne productiefaciliteiten en externe partners en leveranciers, zorgen we voor een wereldwijd productienetwerk dat toegewijd is aan het leveren van een gevalideerde en betrouwbare levering aan klanten en patiënten overal ter wereld.

Welkom in ons team

De CoE Quality is verantwoordelijk voor het sturen en coördineren van het kwaliteitsbeleid van onze productielocatie in Haarlem, in overeenstemming met bestaande wet- en regelgeving. Hiertoe onderhouden de verschillende afdelingen contacten met alle Integrated Process Teams (IPT"s) en Centers of Excellence (CoE"s) van onze productielocatie in Haarlem en tevens met andere productiesites wereldwijd en het hoofdkantoor in de VS.


Primaire verantwoordelijkheden:

Rapporterend aan de Site QMS Lead heb je als doel om de functionaliteit van het computersysteem voor het beheer van documenten binnen de afdeling zodanig te onderhouden en te optimaliseren dat de afdeling effectief en efficiënt wordt ondersteund bij het realiseren van haar doelstellingen.

Je verantwoordelijkheden bestaan uit maar zijn niet gelimiteerd tot:

Het identificeren, beheren en garanderen van traceerbaarheid van computersysteemcomponenten (software en documentatie) en meewerken aan het voorbereiden, kwalificeren en implementeren van wijzigingen in dit systeem op een gecontroleerde manier.
Prestaties monitoren van computersystemen. Het nemen van passende maatregelen in geval van onvoldoende prestaties van computersystemen.
Adviseren, ondersteunen en trainen van computersysteemgebruikers binnen de business area / afdeling om te zorgen dat de functionaliteit van computersystemen effectief en efficiënt wordt gebruikt.
Meewerken aan het implementeren van nieuwe QMS documenten in de organisatie.
Garanderen van beschikbaarheid en nauwkeurigheid van alle vereiste computersysteemprocedures, inclusief configuratiebeheer, prestatiebewaking, systeembeheer en systeemgebruik SOP's.
Aanspreekpunt voor de coördinatie van onderhoud en probleemoplossing van het computersysteem.
Onze Manufacturing & Supply Division streeft ernaar om wereldwijd de meest betrouwbare leverancier van biofarmaceutica te zijn. Onze faciliteiten, in combinatie met onze externe partners en leveranciers, creëren onderling een internationaal productienetwerk dat toegewijd is om hoogwaardige, betrouwbare levering aan klanten en patiënten te bieden, altijd op tijd en elke keer opnieuw.

Het profiel / Your profile

Jouw profiel

Afgeronde MBO niveau 4 opleiding.
Ervaring opgedaan in de farmaceutische industrie en met het werken onder GMP.
Contactpersoon voor de externe leverancier(s) bij fouten.
Kan een mentorrol vervullen voor operators en monteurs over het gebruik van systemen.
Kan kwalitatief goede analyses produceren.
Maakt verbetervoorstellen om de processen te verbeteren.
Kan tijdslijnen bewaken.
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het aanbod / The offer

Wij bieden

Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega"s.

Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

Een competitief salaris;
35,5 vakantiedagen;
8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
Incentive Plan;
Een uitstekend pensioen;
Gratis gebruik sportschool;
Reiskostenvergoeding;
Verschillende trainingsmodules.

Tenslotte ..... / Finally ....

Search Firm Representatives Please Read Carefully
Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, also known as Merck Sharp & Dohme Corp., Kenilworth, NJ, USA, does not accept unsolicited assistance from search firms for employment opportunities. All CVs / resumes submitted by search firms to any employee at our company without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of our company. No fee will be paid in the event a candidate is hired by our company as a result of an agency referral where no pre-existing agreement is in place. Where agency agreements are in place, introductions are position specific. Please, no phone calls or emails.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MSD
Vacaturesteller:
Barbara Razenberg
Standplaats:
Haarlem

Geplaatst op FMF: 04 oktober 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: QA / regulatory, Planning & Logistiek, Administratief
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar