home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Inkoper Zuid-Amerikabedrijfslogo

Introductie

Voor Levarht zijn wij exclusief op zoek naar een enthousiaste inkoper met passie voor Zuid-Amerika.

Het bedrijf / The company

Werken met verse groente en fruit
Een bewuste en gezonde levens- en voedingsstijl, wie houdt zich hier niet mee bezig? Bij Levarht werk je elke dag met gezonde en verse producten. Je vergaart kennis over de oorsprong van producten, welke producten waar ter wereld in het seizoen zijn en zit bovenop de hedendaagse ontwikkelingen wat betreft duurzame groente en fruit.

Internationale omgeving
De verse groente en fruit van Levarht liggen in meer dan 80 landen in de winkel en uiteindelijk bij de mensen op de keukentafel. Dit is mogelijk doordat we dagelijks contact hebben met klanten, telers en collega"s over de hele wereld. Ook op kantoor in De Kwakel is het een diversiteit aan nationaliteiten, zowel op kantoor als in de loods. Als je een rondje door het gebouw loopt, waan je je door het horen van de vele talen soms in het buitenland.

Groeien binnen Levarht
Jezelf ontwikkelingen binnen Levarht wordt aangemoedigd en gestimuleerd. Of je nu werkt in de loods, op kantoor of rijdt op een van onze vrachtwagens, iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Eigen verantwoordelijkheid
Binnen Levarht verwachten we dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. Je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën in de praktijk te brengen, uiteraard onder coaching van jouw leidinggevende.

De functie / The role

De afdeling commercie, bestaande uit inkopers en verkopers, is een informele en hardwerkende afdeling die zich enerzijds bezig houdt met de inkoop van producten bij telers en anderzijds met de verkoop van producten aan klanten wereldwijd. De afdeling is de spin in het web en vormt de brug tussen klant, leverancier en onze interne organisatie. Binnen deze dynamische afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Inkoper.

Als Inkoper Zuid-Amerika ga je aan de slag om de groeiende marktpositie van Levarht verder te ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van wereldwijde telersrelaties (met name in Zuid-Amerika) en maakt plannen voor de toekomst. Samen met verkoop en marketing ga je ervoor zorgen dat jouw productgroep in het winkelschap komt en we de verkoop aan (retail)klanten kunnen laten groeien. Je hebt een visie op jouw productgroep, ziet kansen en je bent in staat dit om te zetten in concrete acties.

Als Inkoper Zuid-Amerika krijg je binnen Levarht veel vrijheid en kansen om goede ideeën uit te proberen. Je werkt nauw samen met je collega Inkopers, maar ook met de afdeling Verkoop en de gehele logistiek.

Het profiel / Your profile

Een gedreven en ervaren inkoper met passie voor onze mooie producten! Jij ziet elke dag weer als een kans om de beste resultaten te behalen. Daarnaast beschik je over: 

- Een afgeronde HBO opleiding;
- Minimaal 5 jaar ervaring als inkoper van groente en/of fruit;
- Kennis van AGF markt;
- Zeer belangrijk; je spreekt en schrijft uitstekend Spaans en Engels.

Tenslotte ben je flexibel, assertief en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je kunt goed zelfstandig maar ook binnen een team werken en bent niet vies om je handen uit de mouwen te steken.

Het aanbod / The offer

Verder biedt Levarht de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:

- Personeelsrestaurant in eigen beheer waar 2 koks dagelijks verse maaltijden bereiden tegen gereduceerd tarief;
- Tijdens de lunch wordt gratis fruit aangeboden;
- Periodieke health check uitgevoerd door een extern bureau, omdat Levarht veel waarde hecht aan een gezonde levensstijl van hun medewerkers;
- 26 vakantiedagen per jaar;
- Bonusregeling gebaseerd op bedrijfsresultaat;
- Leuke uitjes georganiseerd door de Personeelsvereniging.

Reactie / Reaction

Ben jij de taalkundige inkoper waar we naar op zoek zijn? Solliciteer dan of bel gerust voor meer informatie. De werving en selectie is uitbesteed aan Green People Recruitment. Voor meer informatie neem contact op met Marco Janssen via 077-3557245. Direct solliciteren kan via de website of stuur een mail met CV naar mjanssen@greenpeoplerecruitment.com. Deze vacature is exclusief uitbesteedt aan Green People Recruitment.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Levarht
Vacaturesteller:
Green People Recruitment
Standplaats:
Aalsmeer

Geplaatst op FMF: 03 oktober 2019

Branche: Food
Functie: Marketing / Sales, Finance / IT / Inkoop
Vacatures Internationaal: Internationaal
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar