home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Klinisch (neuro)psycholoog/GZ-psycholoogbedrijfslogo

Introductie

Wat werken op onze afdeling zo leuk maakt? Alles! De gemoedelijke sfeer, de collegialiteit. We zijn een kleine afdeling. We kunnen het goed met elkaar vinden en hebben veel aandacht voor elkaar. Ook als er privé iets speelt, zijn we er voor elkaar. Tegelijkertijd hechten we veel waarde aan professionaliteit en werken we hard', aldus Christel Hovius, medisch leider en inmiddels zo'n drie jaar werkzaam als klinisch psycholoog bij het ziekenhuis.

Het bedrijf / The company

"Het GHZ is een platte organisatie en als team vallen we rechtstreeks onder de raad van bestuur. De korte lijnen, de gelijkwaardige samenwerking met medisch specialisten én dat er veel ruimte is voor nieuwe ideeën, eigen inbreng en visie, maken het werken bij het GHZ erg aantrekkelijk."

De afdeling Medische Psychologie en Psychiatrie bestaat uit twee klinisch psychologen volwassenen & ouderen, een GZ-psycholoog/neuropsycholoog volwassenen & ouderen, twee GZ-psychologen kind & jeugd, een basispsycholoog kind & jeugd, twee psychodiagnostisch medewerkers en twee consultatief psychiaters. De afdeling wordt ondersteund door drie secretariaatsmedewerkers. Jaarlijks worden ongeveer 1.000 klinische en poliklinische patiënten naar ons doorverwezen voor onderzoek, advies en/of behandeling. In verband met het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een klinisch (neuro)psycholoog of GZ-psycholoog met ruime ervaring in de neuropsychologie.

De functie / The roleOntdek hoeveel impact jij kunt hebben! Christel: "Wat ons werk vooral leuk maakt, is dat we voor een groot deel zelf bepalen hoe onze dag eruitziet. Natuurlijk bestaat ons werk uit een aantal vaste taken en hebben we te maken met protocollen. Maar we krijgen veel vrijheid om diagnostiek vorm te geven en onze kennis en vaardigheden zo in te zetten dat de patiënt daar het meest bij gebaat is. Daarin verschillen we enorm van veel andere organisaties".

Je functie in een notendop: Je verricht (gespecialiseerde) neuropsychologische diagnostiek bij volwassenen en ouderen met als belangrijkste aandachtsgebieden de neurologie en de geriatrie. Ook behandel en begeleid je patiënten verwezen door verschillende specialismen binnen het ziekenhuis, bijvoorbeeld oncologie en cardiologie. Het gaat hierbij meestal om poliklinische contacten, maar je bent ook regelmatig in de kliniek te vinden. De verhouding diagnostiek-behandeling hangt af van jouw ervaring en affiniteit. Minimaal vijftig procent van je werkzaamheden bestaat uit het verrichten van neuropsychologische diagnostiek. Je participeert in multidisciplinaire spreekuren en bijeenkomsten en je levert een actieve bijdrage aan beleidsvorming en zorginnovatie. Je kunt in deze functie echt invloed uitoefenen op de organisatie, er is ruimte voor nieuwe ideeën en er wordt serieus naar je geluisterd. Daarnaast is het doorgeven van kennis een belangrijk onderdeel van je werk. Zo draag je bijvoorbeeld actief bij aan de opleiding van arts-assistenten en begeleid je "opleidelingen".


Het profiel / Your profile


Je bent BIG-geregistreerd klinisch (neuro)psycholoog of GZ-psycholoog
Je bezit ruime praktijkervaring met en aantoonbare kennis van neuropsychologische diagnostiek bij volwassenen en ouderen, vooral ten aanzien van neurodegeneratieve aandoeningen en ervaring met het werken in een medische setting
Je hebt affiniteit met kortdurend, klachtgericht behandelen (CGT, EMDR, ACT)
Je bent communicatief en sociaal vaardig en je kunt goed functioneren in een team.
Je kunt helder en begrijpelijk schrijven.
Kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag).


Het aanbod / The offer


Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast contract, voor 24-32 uur per week.
Salariëring conform Cao Ziekenhuizen FWG 65/70, afhankelijk van opleiding en ervaring.
8,33 % vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering (dus bij elkaar 14 bruto maandsalarissen per jaar!)
Een ruim budget voor bij- en nascholing (volgens AMS-regeling)
Een warm welkom en een goed inwerkprogramma. Bij ons kom je terecht in een warm, sociaal en deskundig team.
Lidmaatschap van de Vereniging Medisch Specialisten (VMS)
Alle ruimte voor nieuwe, sprankelende ideeën en initiatieven.
Goede bereikbaarheid. Het GHZ ligt op loopafstand van de trein en bus en vlakbij de A12.
Een fijne leefomgeving; midden in het Groene Hart, maar vlakbij aantrekkelijke steden.

Daarnaast wordt er veel georganiseerd om jou te helpen energiek te blijven. Van mindfulness- en yogalessen tot een fietsplan, korting op sportscholen, gratis voedingsadvies en/of beweegadvies.


Reactie / Reaction

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dr. D. Muslimovi


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Groene Hart ziekenhuis
Vacaturesteller:
Groene Hart ziekenhuis
Standplaats:
Gouda

Geplaatst op FMF: 01 oktober 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar