home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Junior Controllerbedrijfslogo

Introductie

Wil jij als financial aan de slag bij de meest aantrekkelijke non-profit werkgever van Nederland? Weet jij cijfers om te zetten in een helder advies? En wil jij jouw analytische vaardigheden inzetten om de zorg te verbeteren? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Het bedrijf / The company

De afdeling Planning & Control is de financiële spil naar zowel de organisatie zelf (accountmanagement divisies LUMC, RvB) als naar het externe financiële speelveld van het LUMC (bijvoorbeeld de NFU, NZA en ziekenhuizen in de regio). Ondanks dat het LUMC financieel gezond is, blijft alertheid vereist gezien de vele veranderingen die op de organisatie afkomen. Bij onveranderd beleid gaan de kosten sneller stijgen dan de baten. Daarom is het van belang te blijven streven naar efficiency zodat ook blijvend middelen vrijgespeeld kunnen worden ter financiering van nieuw beleid

Extra info

In het kort

o Je adviseert de Raad van Bestuur en afdelingen/divisies op financieel gebied
o Binnen de planning & control cyclus streef je naar integrale sturing
o De focus ligt op de begrotingscyclus en de externe verantwoording van financiering

De functie / The role

Als junior controller binnen de afdeling Planning & Control adviseer je zowel de afdelingen en divisies als de Raad van Bestuur (RvB) op financieel gebied. Het is daarbij belangrijk om de organisatie te verduidelijken wie waarvoor verantwoordelijk is én in de planning & control cyclus meer te streven naar integrale sturing. De aandachtsgebieden binnen de afdeling Planning & Control zijn de begrotingscyclus, Treasury en externe verantwoording van de financiering op de drie kerntaken: patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Ook richt de afdeling zich op analyses op het gebied van Value Based Healthcare en verbeterprocessen met betrekking tot stuurinformatie.

Het profiel / Your profile

Wij zijn op zoek naar een analytische teamspeler die beschikt over universitair werk- en denkniveau. Je bent een enthousiaste starter of neemt een aantal jaar relevante werkervaring mee. Je weet je weg te vinden in financiële vraagstukken en kunt complexe business cases terugbrengen tot de essentie met kort en krachtig geformuleerde adviezen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, analyseert adequaat en deinst niet terug voor een grondige data-analyse. Je bent dan ook goed in staat om cijfers te vertalen in heldere managementinformatie. Deze managementinformatie weet je vervolgens probleemloos om te zetten naar integrale adviezen aan RvB en divisies. Oftewel, jij bent een gedreven financial met het hart op de juiste plek!

Het aanbod / The offer

Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je conform cao UMC ingeschaald in schaal 9 (maximaal € 4.078,- bruto per maand) of schaal 10 (maximaal € 4.481,- bruto per maand).

Reactie / Reaction


Carrière in het LUMC

Het LUMC faciliteert bij het onderhouden en ontwikkelen van je kennis en vaardigheden. Hiervoor bieden wij onder andere interne opleidingen en bijscholing aan. Maar ook persoonlijke ontwikkeling, mobiliteit en loopbaanadvies maken deel uit van deze afspraken.

Contact: Marry van der Wees, manager Planning & Control
071 526 27 39

Voor deze vacature kunnen wij referenties opvragen. Ook kan er een assessment plaatsvinden tijdens de sollicitatieprocedure.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LUMC
Vacaturesteller:
LUMC
Standplaats:
Leiden

Geplaatst op FMF: 26 september 2019

Branche: Medical
Functie: Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar