home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Hoofd business controlbedrijfslogo

Introductie

Een afwisselende baan in een dynamische organisatie van minimaal 32 en maximaal 36 uur per week

Het bedrijf / The company

De afdeling financiën, informatie & control (FIC) van Ziekenhuis Gelderse Vallei bestaat uit een manager FIC en de afdelingen zorgadministratie, crediteuren- en debiteurenadministratie, medische administratie, financiële administratie, Datawarehouse en financiën, rapportage en analyse. In totaal bestaat het uit circa 50 medewerkers.

De functie / The role

Als hoofd business control is het jouw uitdaging om zorg te dragen voor een optimale dienstverlening van je afdeling, door middel van een efficiënt en effectief werkende bedrijfsvoering en planning & control cyclus die geborgd is in de organisatie. Hiervoor geef je dagelijks leiding aan de ongeveer 7 medewerkers van het team Business Control. Jij zorgt voor de optimale inzet van je personeel in een goed werkklimaat waarin iedereen doelmatig en met plezier kan functioneren. Daarbij blijf je in gesprek met je medewerkers over hun functioneren en hun ideeën en maak je bespreekbaar wat men nodig heeft. Daarnaast zorg je voor het actueel houden van ons beleid. Je signaleert hiervoor tijdig actuele ontwikkelingen en belegt vervolgens dat relevante onderwerpen verwerkt worden in beleidsvoorstellen die bijdragen aan het verwezenlijken van de organisatiedoelen. Daarbij adviseer je gevraagd en ongevraagd over het strategisch beleid en het ontwikkelen van tactisch beleid. Door jouw expertise is de inrichting van de planning & control cyclus in lijn met de koers van de organisatie en de vigerende wetgeving. Daarbij draag jij zorg voor de realisatie van het jaarplan, controle op de budgetten teneinde overschrijding te voorkomen en de tijdige en correcte aanlevering van de gevraagde managementinformatie volgens de planning & control cyclus. Daardoor heeft de Raad van Bestuur en het management adequate en betrouwbare stuurinformatie in handen voor de bedrijfsvoering, met effectief uitgewerkte marktvisie, business- en bedrijfsdoelstellingen en onderbouwde plannen. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de manager FIC.

Het profiel / Your profile

een afgeronde academische opleiding op bedrijfseconomisch gebied
meerdere jaren ervaring in het vakgebied en managementervaring
kennis van de planning- en control cyclus, organisatie- en informatieprocessen, financiering in de gezondheidszorg en financiële besturingsmethoden
op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in het vakgebied en deze toe kunnen passen in de praktijk
analytisch vermogen, goede sociale en communicatieve vaardigheden, zelfstandigheid en organisatiesensitiviteit
geduld, doorzettingsvermogen, gevoel voor systematiek, integriteit en representativiteit

Het aanbod / The offer

Een afwisselende baan in een dynamische organisatie van minimaal 32 en maximaal 36 uur per week. De functie is gewaardeerd in schaal 65 van de CAO voor Ziekenhuizen (Min € 3.490 / Max € 5.257 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week), met daarbij een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag. Daarnaast investeren wij in jouw ontwikkeling en mag je rekenen op allerlei aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn het ziekenhuis van voeding en beweging. Daardoor werken wij ook samen met jou aan jouw gezondheid.

Reactie / Reaction

Direct solliciteren? Stuur dan je sollicitatie in via het online sollicitatie formulier. Een assessment en referentieonderzoek kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Martijn Hendriks, manager financiën, informatie & control a.i. via (0318) 89 10 24, hij vertelt je er graag meer over. Je bent van harte welkom bij Ziekenhuis Gelderse Vallei!

N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt! interne reorganisatie- of reintegratiekandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang op deze vacature!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Gelderse vallei ziekenhuis
Vacaturesteller:
Gelderse vallei ziekenhuis
Standplaats:
Ede

Geplaatst op FMF: 24 september 2019

Branche: Medical
Functie: Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar