home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Legal counselIntroductie

Alliance Healthcare Nederland is de partner bij uitstek voor de gehele farmaceutische zorgketen, van producent tot consument. Door onze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Van onze medewerkers vragen wij continu anticiperen en meebewegen in een turbulente markt. Authenticiteit, initiatief en groei zijn onze sleutelfactoren voor succes.

Het bedrijf / The company

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), een wereldwijd actieve farmaceutisch gedreven onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 12.900 verkooppunten, heeft ongeveer 470.000 werknemers en beschikt over meer dan 340 farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

De functie / The role

Als legal counsel maak je deel uit van een informele, innovatieve organisatie en werk je zeer nauw samen met de business en bent de sparringpartner van enkele business units.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

het opstellen, beoordelen en (uit)onderhandelen van diverse (meerpartijen)overeenkomsten en algemene voorwaarden;
het adviseren over (de gevolgen van) en het implementeren van nieuwe relevante regelgeving;
het adviseren over productontwikkeling;
het ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van procedures, processen en richtlijnen binnen de organisatie.

Je bent in staat zelfstandig te werken zonder het belang van het team uit het oog te verliezen. Je adviseert over een variƫteit aan juridische vraagstukken; waaronder algemeen verbintenissen- en commercieel contractenrecht alsmede ondernemingsrecht. Ook IT-recht en farmaceutisch recht maken deel uit van jouw werkzaamheden. Je vindt het normaal om op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau te werken. Je beschikt over voldoende business sense om waar nodig op het juiste moment te handelen. Kernwoorden die op jou van toepassing zijn: "hands-on", teamspeler, stressbestendig en commercieel.

Je werkt nauw samen met een legal counsel en rapporteert aan de general counsel, die verantwoordelijk is voor alle juridische aangelegenheden binnen Alliance Healthcare Nederland.

Het profiel / Your profile

Je bent een ervaren professional die zich snel thuis voelt in een nieuwe (complexe) werkomgeving. Je bent een teamspeler en stevige gesprekspartner. Je bent pragmatisch, stressbestendig, hebt een "hands-on' mentaliteit en presteert het beste in een ondernemende, commerciƫle en ambitieuze organisatie.

Daarnaast beschik je over:

Een afgeronde opleiding Nederlands recht;
Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring, opgedaan als advocaat en/of legal counsel, bij voorkeur in een internationale omgeving;
Aantoonbare, stevige ervaring met het algemeen verbintenissen- en commercieel contractenrecht alsmede ondernemingsrecht;
Uitstekende drafting skills;
Ervaring met en/of kennis van IT, retail en/of de farmaceutische branche is een pre;
Sterke communicatieve vaardigheden en een pragmatische aanpak;
Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Reactie / Reaction

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Minouke Sonneville (General counsel) via 088-1040400.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Alliance Healthcare
Vacaturesteller:
Alliance Healthcare
Standplaats:
Den Bosch

Geplaatst op FMF: 23 september 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: HR / PR / legal
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar