home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Laboratorium Customer Support Medewerker (chemie)bedrijfslogo

Introductie

Afwisselende functie als laboratorium customer care medewerker voor klanten van een chemie laboratorium binnen een leuk, jong en dynamisch team.

Het bedrijf / The company

Dit is een service-laboratorium die zich inzet voor het bewaken van de kwaliteit van een breed scala aan samples. Het is een internationale onderneming. Deze locatie kent een Nederlandse no-nonsense cultuur en het is een dynamische omgeving. 

Over Science@Work
Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Aqcuisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste - en tijdelijke banen in geheel Nederland.
Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 6 kantoren, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.
Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.De functie / The role

Dit bedrijf levert service op het gebied van de kwaliteitscontrole van een breed scala aan samples. Zij doen dit voor een groot aantal bedrijven wereldwijd. Onderdeel van de dienstverlening is een goede advisering en uiteraard een goede dienstverlening. Als Laboratorium Customer support medewerker zet jij je achtergrond en kennis op het gebied van het laboratorium in om klanten goed te begeleiden, te adviseren en ze een optimale dienstverlening aan te bieden. Dit doe je voornamelijk per email en telefoon. Dit doe je samen met een leuk en jong team van ca 12 mensen, met allemaal een lab-achtergrond, die samen zich inzetten voor de klanten.
In deze functie benut je je kennis van laboratorium technieken en je communicatie en sociale vaardigheden.

De functie biedt uitzicht op een vast dienstverband.Het profiel / Your profile

Voor deze functie zoeken wij een nieuwe medewerker met de volgende achtergrond en ervaring:

  • Je hebt een afgeronde HLO opleiding, bij voorbeeld in de richting van chemie, analytische chemie of scheikunde
  • Je hebt (stage)ervaring binnen een laboratoriumomgeving. Bij voorkeur kennis van analytische technieken zoals AAS, HPLC, GC, IR, UV.
  • Je hebt een laboratorium achtergrond, en zou je kennis graag inzetten in een meer communicatie-gerichte baan.
  • Je bent communicatief sterk in het Nederlands en Engels (zowel schriftelijk als mondeling), servicegericht en stressbestendig. 

Zowel starters als meer ervaren kandidaten kunnen reageren op deze vacature. Een laboratoriumachtergrond is wel een vereiste om in aanmerking te komen voor deze functie.Het aanbod / The offer

  • Dienstverband van 32, 36 of 40 uur per week
  • Werken in dagdienst
  • Vaste functie, start met tijdelijk contract. 
  • Salaris afhankelijk van ervaring tussen €2000 en €2300 bruto per maandSolliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Science at Work Staffing BV
Vacaturesteller:
Science at Work Staffing BV
Standplaats:
Regio Amsterdam

Geplaatst op FMF: 10 september 2019

Branche: Food
Functie: QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar