home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Beherend apotheker (32-40 uur)bedrijfslogo

Introductie

Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jouw kennis en talenten goed kunt laten zien

Het bedrijf / The company

De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft Boots ruim 60 apotheken in Nederland.

De functie / The role

Als beherend apotheker ben je eindverantwoordelijk voor het realiseren van goede en innovatieve farmaceutische zorg en adequate bedrijfsvoering. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor de inhoud en vorm van interactie tussen de apotheek, patiƫnten, klanten en externe partijen. Kortom, kwaliteit van zorg, sfeer, ondernemerschap en financiƫn zijn de sleutelwoorden.

Het profiel / Your profile

Je bent een ervaren, proactieve en stressbestendige apotheker. Je bent een teamplayer die de medewerkers kan enthousiasmeren en tot de beste prestaties kan leiden. Je beschikt over:
Actuele kennis van de relevante wet en regelgeving

Apothekers registratie
Affiniteit met Health & Beauty producten
Ervaring in het aansturen van medewerkers
Goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus


Het aanbod / The offer

Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een opleidingsprogramma gericht op leiderschap en ondernemingsvaardigheden.

Reactie / Reaction

Voor meer informatie kun je terecht bij Roger Kuijpers (Regiomanager) op telefoonnummer 06-15855683.

Tenslotte ..... / Finally ....

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Als onderdeel van Walgreens Boots Alliance (WBA), zijn wij een internationaal leidend merk die zich richt op gezondheid en welzijn. WBA is actief in meer dan 25 landen met 13.100 verkooppunten in 11 landen, heeft ongeveer 370.000 werknemers en beschikt over meer dan 350 farmaceutische distributiecentra die meer dan 200.000 apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen.

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1700 medewerkers bij Alliance Healthcare (groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise formule), Alcura Apotheek (new business), Manufacturer Services, Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening voor de farmaceutische industrie), Stephar (parallel import/ export farmaceutische producten) en PraQtijkPlus (franchise voor apotheekhoudende huisartsen).


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Boots
Vacaturesteller:
Alliance Healthcare
Standplaats:
Valkenburg

Geplaatst op FMF: 02 september 2019

Branche: Farma & Biotech, Healthcare
Functie: Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar