home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Responsible Person (RP) voor top farmabedrijf!Introductie

Voor een mondiaal opererend top 10 farmaceutisch bedrijf zoeken wij een apotheker of chemicus voor de functie van Responsible Person (RP).

De functie / The role

Voor een mondiaal opererend top 10 farmaceutisch bedrijf zoeken wij een apotheker of chemicus voor de functie van Responsible Person (RP).Onderdeel van je functie is het opzetten en onderhouden van een kwaliteitsmanagementsysteem. Je streeft naar voortdurende verbetering binnen de organisatie in overeenstemming met de interne en regelgevende instanties. Je houdt je tevens bezig met activiteiten op het gebied van productkwaliteit en compliance in overeenstemming met de huidige wettelijke vereisten.

Het profiel / Your profile

Je bent fulltime beschikbaar en hebt een relevante farmaceutische of chemische opleiding op WO niveau afgerond en daarnaast heb je al enige ervaring als RP. Je bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal. Je bent stress bestendig, kunt goed hoofd- en bijzaken scheiden en je durft beslissingen te nemen.

Het aanbod / The offer

Het betreft een detacheringspositie via Herakles voor initieel één jaar. Het salaris betreft maximaal € 90.000,- per jaar op fulltime en gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk. Deze positie staat ook open voor ZZP-ers.

Reactie / Reaction

Interesse in deze Responsible Person vacature? Solliciteer dan via deze website. Als je vragen hebt, neem dan contact op met de persoon die bij de vacature staat vermeld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Herakles Pharma Staffing
Standplaats:
Randstad

Geplaatst op FMF: 13 augustus 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar