home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

2e apothekerIntroductie

AWil jij meer werkervaring opdoen in een innovatieve apotheek? Ben je (bijna) afgestudeerd en lijkt het je leuk om werkvloer apotheker te zijn? Lees dan verder!

Het bedrijf / The company

Apotheek Ganzenhoef is een zelfstandige, grote en moderne apotheek die gevestigd is in een medisch centrum waar 2e lijns zorg wordt geboden. Hiernaast is er een nauwe samenwerking met diverse klinieken.

Je zal deel uitmaken van een leuk en gedreven team met twee andere apothekers, een manager en ervaren apothekersassistenten. De apotheek is modern ingericht en werkt met o.a. track&trace en een eigen central filling systeem. De apotheek is gevestigd in een gezellige buurt en goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

De functie / The role

Als tweede apotheker zal je vooral op de werkvloer staan, contact hebben met artsen, vragen van assistentes beantwoorden en er zorg voor dragen dat alles soepel verloopt. Je zult intensief samenwerken met de andere apothekers en op basis van je prestaties meer verantwoordelijkheid krijgen. Hiernaast krijg je alle ruimte om initiatief te tonen en een rol krijgen in verbeterprojecten op het gebied van farmaceutische patiƫntenzorg. Tevens is de apotheek onderdeel van Amsterdam Farma, waar Medicijnman Utrechtsestraat en Medicijnman de Castro onder vallen. Je zal ook werkzaamheden uitvoeren in de andere apotheken.

Het profiel / Your profile

Eisen:

Opleiding farmacie (bijna) afgerond
Teamplayer met leidinggevende capaciteiten. Iemand die het leuk vindt om op de werkvloer te staan, die van aanpakken weet en een handson mentaliteit heeft.


Het aanbod / The offer

Wat bieden we jou?

Onder andere:

Een uitdagende en leerzame baan met eventueel de mogelijkheid voor registratie tot openbaar apotheker
Salaris volgens de KNMP salarisschaal, vakantiegeld en bonusregeling
CarriĆØrekansen en doorgroeimogelijkheden binnen onze locaties.


Reactie / Reaction

Neem dan contact op met Nilufar Pashaee, beherend apotheker Apotheek Ganzenhoef. Stuur een e-mail naar pashaee@ezorg.nl of bel voor meer informatie naar 020-695 44 01.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Apotheek Ganzenhoef
Vacaturesteller:
Farma actueel
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 08 augustus 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar