home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Researcher LC-MS/MSbedrijfslogo

Introductie

Wij zijn op zoek naar een Researcher LC-MS/MS.

Het bedrijf / The company

Balans wil 'Werk maken van dromen'. Dat is waar we voor staan en waar we in geloven. En die dromen kunnen heel divers zijn. Voor de één is dat een wereldreis maken, of professioneel sporter worden en voor de ander is het carrière maken bij een specifiek bedrijf of doorgroeien naar een bepaalde functie. Wat het ook is, een passende baan is daarbij een van de middelen die je hierbij gaat helpen. De Career Specialist van Balans helpt jou mee om werk te maken van jouw dromen.

De functie / The role

Als Researcher ga jij de LC-MS/MS methoden verbeteren, ontwikkelen en valideren. Ook ga je bachelor studenten begeleiden en nauw samenwerken met de R&D afdeling. In deze zelfstandige functie als researcher zal je niet alleen onderzoek doen naar nieuwe methoden maar ook zal je gevraagd worden om met pragmatische oplossingen te komen voor de vragen van de analisten.

Het profiel / Your profile

De ideale kandidaat herkent zich in het volgende profiel:

- Een afgeronde WO opleiding (Analytische) Chemie;
- Ervaring met LC-MS/MS;
- Bekend met ISO-17025;
- Zelfstandig kunnen werken;
- Goede communicatieve vaardigheden.

Het aanbod / The offer

Voor een onafhankelijk laboratorium welke voedingsmiddelen, diervoeding en brandstoffen analyseert zoeken wij een researcher lc-ms/ms. Ben jij iemand die goed zelfstandig kan werken, een passie heeft voor je vak en met enthousiastme je onderzoek weet over te brengen? Dan bieden wij jou een functie bij een groeiend bedrijf met korte lijntjes en een jong team.

Reactie / Reaction

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan direct contact op met Gorana Nikic op telefoonnummer 088 - 890 0841. Zij staat je graag te woord!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Balans
Vacaturesteller:
Balans
Standplaats:
Zuid-Holland

Geplaatst op FMF: 07 augustus 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: R&D, Clinical research
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar