home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Radiologisch Laborant (MBB-er), 24-36 uur p/w | Utrecht | Nieuwegein | Woerdenbedrijfslogo

Introductie

Werken als radiologisch laborant in een innovatief radiologisch centrum binnen een topklinisch ziekenhuis waar hoogwaardig onderzoek en gastvrije patiëntenzorg centraal staan? Wil je daarnaast werken aan je eigen ontwikkeling en de mogelijkheid krijgen om opgeleid te worden om te werken binnen een van onze specialistisch teams, zoals echo, MRI of interventie? Dan zijn we nieuwsgierig om jou te leren kennen en ontvangen wij jouw sollicitatie graag!

Het bedrijf / The company

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in een van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen van Nederland waar, naast de beste patiëntenzorg, innovatie en onderzoek centraal staan. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Onze ruim 6.000 betrokken medewerkers zitten zich dagelijks in om onze missie "samen zorgen voor kwaliteit van leven" waar te maken.

Jouw werkplek
De eenheid Beeldvormende Technieken bestaat uit de afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde. Wij werken vanuit onze locaties Nieuwegein, Utrecht en Woerden. Daarnaast zijn er meerdere buitenpoli"s. Deze dynamische afdelingen kenmerken zich door een groot en gevarieerd spectrum aan beeldvormende onderzoeken. De afdelingen beschikken over verschillende onderzoekskamers, voor algemene radiologie, interventieradiologie, mammografie, echografie, Dexa, CT en MRI. We werken in het St. Antonius met Epic en Sectra.

Met een enthousiast, betrokken en ambitieus team van radiologen, arts-assistenten, radiologisch laboranten, radiologisch assistenten, afdelingsassistenten, medisch secretaresses en studenten, werken wij samen aan onze ambities: optimale en innovatieve patiëntenzorg gericht op kwaliteit, veiligheid en resultaat en continu verbeteren.

De functie / The role

Als radiologisch laborant binnen het Antonius Ziekenhuis werk je in ons innovatief radiologisch centrum waar we beschikken over de modernste apparatuur. Speerpunten binnen onze radiologie zijn mammo-onderzoek, oncologie en hart- en vaatonderzoek. Naast algemeen radiologisch laboranten, werken we met specialistische teams en bieden we jou de mogelijkheid om hiervoor in de toekomst een opleiding te volgen. Onze afdeling is altijd in beweging en we verwachten van jou dat je actief een bijdrage levert aan de ontwikkelingen en veranderingen binnen de afdelingen het vakgebied. Initiatieven op dat gebied stellen we altijd op prijs!

Het profiel / Your profile

De kandidaten die wij zoeken herkennen zichzelf in onze ambities en stropen graag de mouwen op om hier actief een bijdrage aan te leveren. Vanzelfsprekend verwachten we van jou een professionele, patiëntgerichte en flexibele werkhouding. Je bent communicatief en sociaalvaardig en onder druk weet je de rust te waren en blijf je accuraat. Je voelt je thuis in een organisatie die continu in beweging is en innoveert om de beste patiëntenzorg te kunnen bieden. Je vindt het daarom ook belangrijk om te blijven werken aan je eigen ontwikkeling.

Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende eisen:

Diploma MBRT of bewijs van bevoegdheid radiologisch laborant;
Ervaring met Epic en/of Sectra is een pre.
Affiniteit met interventieradiologie is een pre.


Het aanbod / The offer

Wij bieden jou een dienstverband voor een jaar met de intentie om dit daarna - bij goed functioneren - om te zetten in een vast contract. De functie is conform de ziekenhuis Cao ingedeeld in FWG 50. Dit betekent voor jou een salaris van maximaal € 3.490,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Verder mag je het volgende verwachten:

Parttime en fulltime contract mogelijk;
Zoveel mogelijk vaste vrije dagen voor parttimers;
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
Eindejaarsuitkering van 8,33%;
Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waaronder korting op sporten, fietsregeling, "bring your own device"-regeling etc.
Goede bereikbaarheid van onze locaties


Reactie / Reaction

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met het teamhoofd: Wilco Lok T 06 20 53 71 67(afdelingshoofd Beeldvormende Technieken).

Wil je graag eerst eens een kijkje komen nemen op een van onze afdelingen? Bel ons gerust en we maken een afspraak met je.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden om bij ons te werken? Stuur ons voor 10 september 2019 via de button je motivatiebrief en cv en overtuig ons waarom jij past bij ons radiologisch team!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
St Antonius ziekenhuis
Vacaturesteller:
St Antonius ziekenhuis
Standplaats:
Nieuwegein, Woerden

Geplaatst op FMF: 06 augustus 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar