home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Anesthesioloogbedrijfslogo

Introductie

OLVG is hét stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam, met hoofdlocaties in Oost en West.
Al ruim anderhalve eeuw staan wij midden in de samenleving van deze unieke stad. OLVG wil een sleutelrol vervullen in de verbetering van de gezondheid en zorg voor iedereen in onze stedelijke omgeving.

Het bedrijf / The company

OLVG heeft een aantrekkelijk breed chirurgisch palet aan ingrepen. Naast de aandachtsgebieden pijngeneeskunde, cardio-thoracale anesthesiologie en obstetrische anesthesiologie, zijn de speerpunten loco-regionale anesthesie en anesthesie bij grote vaatchirurgie, robotchirurgie, bariatrische chirurgie, traumatologie en orthopedie.

De vakgroep Anesthesiologie is sinds 2015 gefuseerd en bestaat uit 25 anesthesiologen, waarvan 7 anesthesioloog-pijnspecialist. Naast de anesthesiologen van de vakgroep zijn vier collega"s werkzaam in de functie van chef de clinique en één als fellow pijngeneeskunde. Momenteel zijn er verspreid over beide locaties 10 AIOS Anesthesiologie op de afdeling werkzaam.

Er is op beide locaties een goed lopende preoperatieve polikliniek Anesthesiologie die wordt ondersteund door physician assistants en een POS medewerker. Zowel op locatie Oost als West is er een groot en groeiend Pijncentrum, met nagenoeg alle behandelmodaliteiten (inclusief neuromodulatie). We hebben een goed georganiseerde sedatieservice en acute pijnservice.

De functie / The role

De vakgroep Anesthesiologie is per direct op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze nieuwe collega voor onze vakgroep. U wordt aangesteld als algemeen anesthesioloog, betrokken bij de patiëntenzorg in de volle breedte, bij de opleiding tot specialist en bij de verdere professionele ontwikkeling van de vakgroep. U zult werkzaam zijn op de beide hoofdlocaties van ons ziekenhuis.

Kwalitatief hoogwaardige, topklinische anesthesiologische zorg is onze norm. De vakgroep verzorgt de B opleiding voor arts assistenten anesthesiologie uit het Amsterdam UMC. Tevens verzorgen we een fellowship pijngeneeskunde en participeren we in de opleiding van de sedatie praktijkspecialisten, pijnconsulenten en physician assistants. Wetenschap en management vormen belangrijke en gewaardeerde onderdelen van de werkzaamheden. Alle vakgroep leden leveren naast de werkzaamheden als algemeen anesthesioloog ook bijdragen aan niet-patiëntgebonden activiteiten en zijn actief binnen de organisatie van het ziekenhuis

Het profiel / Your profile


Functie-eisen

u hebt de opleiding tot anesthesioloog voltooid en bij voorkeur enkele jaren ervaring als anesthesioloog;
u wilt de algemene anesthesiologie in de volle breedte uitoefenen;
u beschikt over aantoonbare organisatorische ervaring;
u heeft affiniteit met de kwaliteit en organisatie van het perioperatieve proces;
u bent enthousiast, ambitieus en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden; u bent een uitgesproken teamspeler die verbindt.

Het aanbod / The offer

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een plezierige werkomgeving. OLVG kent een organisatiestructuur met resultaatverantwoordelijke eenheden (RVE"s) die rapporteren aan de raad van bestuur. Aanstelling vindt plaats in dienstverband. Het dienstverband is conform OLVG-breed beleid in eerste instantie voor de duur van één jaar met de intentie tot aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform de AMS-regeling en kent daarnaast een variabel salarisdeel. Indiensttreding geschiedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Reactie / Reaction

Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk zondag 25 augustus 2019 via de sollicitatiebutton. (In verband met de vakantieperiode staat deze vacature langer open dan gebruikelijk.)

De sollicitatiegesprekken voor deze functie worden gevoerd op dinsdag 10 september 2019. Het wordt op prijs gesteld als u hier alvast rekening mee wilt houden.

Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met mw. drs. Lucilla Overdijk, anesthesioloog, via telefoonnummer 020-599 4776, of met mw. drs. Marlou Vogel, anesthesioloog-pijnspecialist, via telefoonnummer 020-510 6647.

Naast deze vacature hebben wij ruimte voor collega's die onlangs de opleiding hebben afgerond en zich als fellow willen bekwamen in de pijngeneeskunde. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. J. Haumann, anesthesioloog-pijnspecialist via telefoonnummer 020-5106578.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
OLVG
Vacaturesteller:
OLVG
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 04 juli 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar