home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Verpleegkundige MDL en chirurgische oncologie (doorlopende werving)bedrijfslogo

Introductie

Wij, het thema MDL en Chirurgische Oncologie van het Radboudumc, werken doorlopend aan een 'Talentpool' van (bijna) gediplomeerd verpleegkundigen die, nu of in de toekomst, bij ons willen werken.
Ook als we even niet direct formatieruimte beschikbaar hebben, staan wij open voor contact met verpleegkundigen die willen ervaren hoe het is om te werken als verpleegkundige binnen het thema MDL en Chirurgische Oncologie van het Radboudumc. Stuur jij ons een passend profiel en blijkt tijdens een individuele meeloopdag dat onze ambities matchen, dan nemen we je op in onze Talentpool. Zodra we op zoek zijn naar een nieuwe collega met jouw specifieke profiel, word jij uitgenodigd voor het daadwerkelijke selectiegesprek.


Het bedrijf / The company

In het Radboudumc werken om en nabij de 2.000 verpleegkundigen. De verpleegkundigen in het Radboudumc werken verspreid over vele afdelingen, thema's en centra; alles georganiseerd rondom de patiënt. Zo kunnen we de patiënt de meest innovatieve en persoonsgerichte zorg bieden.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare.

Extra info

Het thema MDL en Chirurgische Oncologie

Samenwerken voor de allerbeste zorg aan patiënten en met veel aandacht voor ontwikkeling. Binnen het thema MDL en Chirurgische Oncologie behandelen we patiënten met abdominale en oncologische aandoeningen. Zowel chronisch als acuut. We streven naar een zo open mogelijke cultuur en een zo open mogelijk werkklimaat, waarin verpleegkundigen zich persoonlijk én in teamverband optimaal kunnen blijven ontwikkelen. Onze teams bestaan uit enthousiaste medewerkers, die zich samen verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van zorg, patiëntveiligheid, een prettige werksfeer en voor een veilig leerklimaat. Dit met als gezamenlijk doel om de beste persoonsgerichte academische zorg voor onze patiënten nu en in de toekomst te garanderen.

Binnen het thema werken in totaal ongeveer 80 verpleegkundigen, verdeeld over 3 teams (MDL, Oncologische Chirurgie en de High Flow Unit).

De functie / The role

Zowel beschouwend als chirurgisch werken en je ontwikkelen tot specialist of generalist.
Als verpleegkundige bij het thema MDL en Chirurgische Oncologie, werk je op een afdeling waar we de zorg op het gebied van het maag-darm-leverstelsel stapsgewijs volledig rond de patiënt en op een thematische manier organiseren. Daarin staat het belang van de patiënt nadrukkelijk centraal. Binnen het thema werken de 3 teams die we kennen (MDL, Oncologische Chirurgie en de High Flow Unit) voor de beste persoonsgerichte academische zorg intensief samen.

Je wordt als nieuwe collega aangenomen voor het gehele thema, maar je werkt vanuit een basisteam. Op termijn ben je dan ook in de andere teams inzetbaar als je dat wilt. Je verleent op deze manier niet alleen zorg aan patiënten binnen je eigen specialisme, maar ook bij andere specialismen. Zowel beschouwend als chirurgisch. Dit zorgt voor veel afwisseling en je maakt doorlopend kennis met nieuwe ziektebeelden.
Je hebt als verpleegkundige een belangrijke rol in de zorg aan heel diverse, vaak hoogcomplexe patiënten met uitzonderlijke aandoeningen. Chronische patiënten die langere tijd bij ons onder behandeling zijn, patiënten die kortere tijd bij ons verblijven en patiënten met acute aandoeningen. De zorg is lang niet altijd planbaar en je werkt regelmatig onder hoge druk. Maar dit geeft ook veel dynamiek in je werk en geen dag is daardoor hetzelfde.

Binnen ons thema is veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling. We helpen je op allerlei manieren om stappen te zetten in je verpleegkundige carrière. Daarbij heb je de mogelijkheid om jezelf in de diepte op een bepaald vlak te specialiseren of je kunt ervoor kiezen om jezelf juist in de breedte als generalist binnen de zorgketen te ontwikkelen. Een thema met een echte leercultuur, waar je als verpleegkundige nooit stilstaat in je ontwikkeling.

Als je als nieuwe collega-verpleegkundige bij ons start, begin je met een inwerkperiode van 2 maanden. Daarin word je boventallig ingeroosterd, zodat je alle tijd hebt om onder begeleiding de verschillende patiëntencategorieën en je collega"s te leren kennen.

Op onze afdeling maken we gebruik van de nieuwste technologieën. En we werken continu aan verdere verbetering van behandelmethoden vanuit wetenschappelijk onderzoek. Ook jij als verpleegkundige levert hieraan een concrete bijdrage. Je hebt zo directe invloed op de kwaliteit van zorg in de toekomst en je blijft vooroplopen in je vakgebied.

Het profiel / Your profile

Ambitieuze verpleegkundigen die gaan voor de allerbeste persoonsgerichte zorg.
Je bent een BIG-geregistreerd en MBO- of HBO-gediplomeerd verpleegkundige met (bij voorkeur) al enige ziekenhuiservaring. Je wilt altijd de allerbeste persoonsgerichte zorg aan patiënten en hun naasten verlenen. Daarbij schakel je makkelijk tussen verschillende specialismen en aandoeningen en je verdiept je graag in voor jou nieuwe facetten van het verpleegkundig vakgebied.

Bovendien ben je flexibel, je kunt ook als het hectisch is de juiste prioriteiten stellen. Je bent goed in staat je grenzen aan te geven en waar nodig hulp van collega"s te vragen. Verder kun je goed samenwerken in een team en je hebt een uitstekend zelfreflecterend vermogen. Ook wil je jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk blijven ontwikkelen. Je houdt van dynamiek in je werkomgeving en je wilt betrokken zijn bij innovatie en vernieuwing in de zorg.

Het aanbod / The offer

24-36 uur per week
Bepaalde tijd
Werving talentpool MDL en chirurgische oncologie
Schaal 7: max € 43252 bruto per jaar bij volledig dienstverband (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Reactie / Reaction

Is solliciteren nog een stap te ver, maar ben jij wel benieuwd wat het betekent om als verpleegkundige op MDL en chirurgische oncologie in het Radboudumc te werken? En ben jij een(bijna) gediplomeerd verpleegkundige? Kom dan een ochtend of middag meelopen in ons team. Meld je aan voor een meeloopdag en beleef zelf wat werken in ons UMC jou te bieden heeft.

Voor alle aanvullende vragen over de functie kun je contact opnemen met Marjon van Loveren, stafmedewerker en talentpoolbeheerder. Voor solliciteren gebruik de knop "Solliciteer hier".Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Radboud UMC
Vacaturesteller:
Radboud UMC
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 26 juni 2019

Branche: Medical
Functie: R&D, Clinical research, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar