home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Quality Officer

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Allround functie als Quality officer voor de farmaceutische industrie

Het bedrijf / The company

De organisatie is een relatie van Derks & Derks en werkt meerdere jaren binnen de farmaceutische industrie. Binnen de farmaceutische industrie dragen ze bij aan onderzoek, ontwikkeling, productie en distributie. Ze werken internationaal en hebben meerdere kantoren binnen en buiten Europa. De organisatie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en zoekt naar verbeteringen. Verbeteringen komen vaak samen met inzichten van nieuwe professionals, daarom is de organisatie ter uitbreiding op zoek naar een extra Quality Officer voor de locatie in Friesland.

De functie / The role

Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het bewaken en verbeteren van kwaliteitsprocessen volgens geldende wet- en regelgeving (GMP-) en bedrijfsprotocollen. Je definieert de corrigerende en preventieve acties die vergelijkbaar zijn met de aard en complexiteit van het kwaliteitsprobleem dat onderzocht wordt. Hierbij onderhoud je een intern volg- en volgsysteem om ervoor te zorgen dat deze acties binnen de vastgestelde tijden en rapporten worden gesloten. Deze rapporten moeten worden opgenomen in het Quality Management Review-systeem. Verder ben je betrokken bij het verrichten van interne audits, maar kan je ook bij de voorbereiding worden betrokken van externe audits. Hierbij is het zorg dat het Quality Management-systeem actueel is en wordt nageleefd door de medewerkers, waardoor er een zekere mate van bewustzijn ontstaat. Je zorgt voor de voorbereidende documentatie als het gaat om audits en onderneemt eventueel actie als er nog openstaande acties moeten worden opgepakt. Om de functie allround te maken behoort ook het beoordelen en onderhouden van het Batch Record Reviewen tot jouw taken en verantwoordelijkheden. Verder onderhoud je contact met interne en externe klanten over de voorgang van de processen en zorg je dat er tegen een zo hoog mogelijke kwaliteit geproduceerd wordt. In de functie rapporteer je aan de manager van de afdeling.

Het profiel / Your profile

o minimaal hbo werk- en denkniveau;
o in ieder geval 1 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie;
o bij voorkeur gewerkt in een kwaliteitsfunctie;
o kennis van een (verpakkings-) productieproces;
o kennis en ervaring van GMP;
o goede beheersing van MS Office;
o goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Het aanbod / The offer

o tijdelijke of vaste aanstelling bij de opdrachtgever;
o kans om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie;
o bijdrage leveren aan het vakgebied kwaliteit.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer DT/19-127-FMF, naar Sandra van Putten, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Sandra van Putten via 033 - 4728087.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks Detachering
Vacaturesteller:

Standplaats:
Friesland, Nederland

Geplaatst op FMF: 24 juni 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: QA / regulatory, Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar