home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Junior Exportmanager HardfruitIntroductie

Vergelijk jij graag appels met peren? Zoek jij een dynamische salesfunctie in de internationale handel van appels en peren van Hollandse bodem? Leer jij graag de kneepjes van het vak van exportmanager? Ben jij nieuwsgierig en volhardend om een netwerk op te bouwen van retailers, foodservice en groothandels wereldwijd? Dan ben jij de toffe peer die wij zoeken!

Het bedrijf / The company

het is een een familiebedrijf en is al generaties toonaangevend in de handel in appels en peren van Hollandse bodem. Zij hebben eigen boomgaarden, sorteer- en pakstations op verschillende locaties in de regio Utrecht.

De functie / The role


Wat ga je doen
Als Junior Exportmanager word je intern opgeleid en worden je alle kneepjes van het vak bijgebracht. Je hebt veel vrijheid en krijgt snel de verantwoordelijkheid om je eigen klanten te bedienen. Je onderhoudt relaties met retail, foodservice en groothandels en wereldwijdd. Het is dan ook een must dat je meerdere talen spreekt zoals Duits en Engels en eventueel Frans en Spaans. Je bouwt je netwerk onder andere op tijdens het bezoeken van beurzen. Uiteraard ben je secuur in het bijhouden van de verkoopadministratie, zodat alles op rolletjes loopt. Je bent samen met 3 collega's verantwoordelijk voor groei van de omzet.


Het profiel / Your profile


Wat heb je in huis
We zoeken een commerciële en communicatief vaardige collega, met kennis van Internationale handel in de Foodsector. Je hebt een afgeronde HBO opleiding of een MBO-opleiding aangevuld met relevante werkervaring. Je bent praktisch, resultaatgericht en ambitieus. Daarnaast spreek je meerdere talen en kun je goed werken met Excel en ERP-systemen.


Het aanbod / The offer

Een uitdagende en afwisselende baan, waarbij je een aantal keren per jaar klanten en beurzen bezoekt in het buitenland. Het bedrijf heeft een collegiale en open werksfeer en er is ruimte voor een goede balans tussen werk en privé.

Reactie / Reaction

Silvie van Aanholt

(06) 1136 4911


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Aeres Agree
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 24 juni 2019

Branche: Food
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar