home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Celbiologisch analist - QUA009161 -bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

MSD is een wereldleider op het gebied van geneesmiddelen en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze vaccins, biologische therapieën en geneesmiddelen bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We richten ons op aandoeningen die mensen ernstig belemmeren in hun functioneren of zelfs levensbedreigend zijn en die vragen om nieuwe geneesmiddelen. MSD is tevens pionier in biologische research & development voor diergezondheid. Bij MSD geloven we in de kracht van verschillen van teams van getalenteerde medewerkers op alle niveaus. Uiteenlopende vaardigheden, ervaringen, achtergronden en culturele perspectieven helpen ons om beter inzicht te krijgen in de behoeften van diverse klanten, zorgverleners en patiënten. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 5600 medewerkers op drie verschillende locaties.De functie / The role

Ben jij een gemotiveerde celbiologisch analist en heb je hands-on ervaring met verschillende celbiologische en microbiologische analysetechnieken en het werken onder GMP?

Voor de afdeling Quality Operations in Haarlem zijn we op zoek naar een:

Celbiologisch Analist voor het QC Laboratorium

Over de functie

Als celbiologisch analist bij MSD draag je dagelijks je steentje bij aan de kwaliteit van onze producten. Je doet dit door het uitvoeren van routinematige en niet-routinematige analyses m.b.v. een breed scala aan analysetechnieken, zoals infecties van celcultures, de endotoxine test, de steriliteitstest, en diverse andere celbiologische en microbiologische technieken. De nadruk zal liggen op celbiologische analyses (celkweek, infecties).

Welkom in ons team

Quality Control (het laboratorium) is onderdeel van het "Center of Excellence" (CoE) Quality Operations wat verantwoordelijk is voor het sturen en coördineren van het kwaliteitsbeleid van de productieafdeling in Haarlem, in overeenstemming met bestaande wet- en regelgeving. Quality Control bestaat uit diverse laboratoria (het Analytisch Lab, het Live Virus Vaccines Lab en het Microbiologisch Lab) en een Quality Control support afdeling. De laboratoria zijn verantwoordelijk voor het correct en tijdig uitvoeren van de voorgeschreven testen en analyses op monsters van o.a. lokaal geproduceerde en geïmporteerde producten en materialen.

Als celbiologisch analist ben je samen met 15 collega"s werkzaam op het Live Virus Vaccines en Microbiologisch laboratorium in Haarlem.

Primaire verantwoordelijkheden

Rapporterend aan de Manager van het QC Live Virus Vaccines en Microbiologisch Laboratorium ben je als celbiologisch analist verantwoordelijk voor onder meer:

Verrichten van (niet-)routinematige celbiologische en microbiologische analyses op farmaceutische producten, voornamelijk vaccines, conform standaard operating procedures, GMP-richtlijnen en wetgeving. De technieken waarmee gewerkt wordt zijn onder andere celkweek, infecties en diverse microbiologische technieken.
Interpreteren van de test resultaten tegen vooraf opgestelde specificaties.
Evalueren en rapporteren van afwijkende resultaten.
Controleren van analyseresultaten van collega"s op (GMP-)correctheid, volledigheid en nauwkeurigheid.
We zijn op zoek naar een zelfstandig persoon die oplossingsgericht is, om kan gaan met werkdruk en geen 9 tot 17 mentaliteit heeft.

Het profiel / Your profile

Afgeronde MLO niveau 4 of HLO opleiding in een life science of microbiologie richting.
Bij MLO niveau 4, minimaal 3 jaar ervaring in de farmaceutische industrie. Bij HLO minimaal stage gelopen in de farmaceutische industrie.
Ervaring met GMP is noodzakelijk.
Ervaring met (cel)biologische technieken, in het bijzonder celkweek is vereist.
Proactief, flexibel, kritisch en stressbestendig.
Goede communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in het Nederlands en voldoende in het Engels.

Het aanbod / The offer

Werken bij MSD betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega"s.
Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:
Een competitief salaris;
35,5 vakantiedagen;
8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
MSD Incentive Plan;
Een uitstekend pensioen;
Gratis gebruik sportschool;
Reiskostenvergoeding;
Verschillende trainingsmodules.

Reactie / Reaction

Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? We ontmoeten je graag!Stuur ons jouw sollicitatie vandaag nog toe.

Tenslotte ..... / Finally ....

Search Firm Representatives Please Read Carefully:
MSD is not accepting unsolicited assistance from search firms for this employment opportunity. Please, no phone calls or emails. All resumes submitted by search firms to any employee at MSD via email, the Internet or in any form and/or method without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of MSD. No fee will be paid in the event the candidate is hired by MSD as a result of the referral or through other means.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MSD
Vacaturesteller:
Barbara Razenberg
Standplaats:
Haarlem

Geplaatst op FMF: 20 juni 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: QA / regulatory, Clinical research, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar