home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Stage Sales Retailbedrijfslogo

Introductie

De business unit Jacobs Douwe Egberts (JDE) Retail is de verkooporganisatie gericht op het supermarktkanaal. Met sterke merken als Douwe Egberts, SENSEO®, L"Or Espresso en Pickwick is JDE marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. Je maakt tijdens deze stage deel uit van het Retail Sales team (specifiek het Superunie team). Je krijgt tijdens deze stage de mogelijkheid om volledig mee te draaien op Account Management. Het gaat hier om een fulltime meewerkstage voor 5/6 maanden per juli 2019 (exacte startdatum in overleg). In overleg is het mogelijk om één dag per week aan een (afstudeer)opdracht te werken, de begeleiding voor afstuderen is beperkt.

Het bedrijf / The company

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L"OR, Senseo, Pickwick, Piazza D"Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: "A coffee for every cup". Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.

De functie / The role

In deze uitdagende stage heb je dagelijks de afwisseling van klantencontact enerzijds en analyses anderzijds. Je krijgt een goed beeld van promotiemanagement en inzicht in de FMCG- en retailmarkt.

Het ondersteunen van de Account Manager bij het opstellen, beheer en executie van accountplannen (incl. account specifiek promotiebeleid);
Voorbereiden van de salesgesprekken;
Verantwoordelijk voor het proces rondom promoties (plannen promotievolumes, financiële afwikkeling en het intern/extern evalueren van promoties);
Volgen en analyseren van de ontwikkelingen aan klantzijde (afzet/omzet/winst en marktgegevens) en dit door vertalen naar kansen.

Het profiel / Your profile

WO-opleiding;
Affiniteit met FMCG en Retail;
Commerciële en klantgerichte instelling;
Sterk analytisch vermogen en resultaatgericht;
Goede MS Office vaardigheden (goed kunnen werken met Excel/Powerpoint);
Ondernemend en proactief;
Teamplayer en sociaal/communicatief sterk.

Het aanbod / The offer

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega"s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is - overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard Jacobs Douwe Egberts vergoeding voor stagiairs/afstudeerders van €500,- per maand op basis van een fulltime werkweek. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een WO instelling. Een online capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.

Reactie / Reaction

Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je direct online reageren. We ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Tenslotte ..... / Finally ....

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Cecile Krijnen, Account Manager, bereikbaar op 06-27845420.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Jacobs Douwe Egberts
Vacaturesteller:
Jacobs Douwe Egberts
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 19 juni 2019

Branche: Food
Functie: Marketing / Sales, Finance / IT / Inkoop, Planning & Logistiek
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar