home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Quality Assurance & Release Officer - REL000441 -bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

MSD is een wereldleider op het gebied van geneesmiddelen en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze vaccins, biologische therapieën en geneesmiddelen bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We richten ons op aandoeningen die mensen ernstig belemmeren in hun functioneren of zelfs levensbedreigend zijn en die vragen om nieuwe geneesmiddelen. MSD is tevens pionier in biologische research & development voor diergezondheid.

Bij MSD geloven we in de kracht van verschillen van teams van getalenteerde medewerkers op alle niveaus. Uiteenlopende vaardigheden, ervaringen, achtergronden en culturele perspectieven helpen ons om beter inzicht te krijgen in de behoeften van diverse klanten, zorgverleners en patiënten. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 5600 medewerkers op drie verschillende locaties.

De functie / The role

Voor het Center of Excellence (CoE) Quality bij MSD in Haarlem zijn wij op zoek naar een

Quality Assurance & Release Officer

Over de functie

Je bent werkzaam op de afdeling QA-NPC. Als Quality Assurance & Release Officer draag je zorg voor controle op en borging van de algemene cGMP compliance van onze productielocatie in Haarlem, leveranciers en contractlaboratoria. Verder draag je zorg voor de review van de door de business units afgeronde productie- en verpakkingsorders. Je bent verantwoordelijk voor het signaleren van afwijkingen en correcte afhandeling van orders met afwijkingen. Deze controles worden uitgevoerd op basis van interne guidelines, procedures, ervaring en interpretatie van algemene wet -en regelgeving.

Welkom in ons team

De CoE Quality is verantwoordelijk voor het sturen en coördineren van het kwaliteitsbeleid van onze productielocatie in Haarlem, in overeenstemming met bestaande wet- en regelgeving. Hiertoe onderhouden de verschillende afdelingen contacten met alle Integrated Process Teams (IPT"s) en Centers of Excellence (CoE"s) van onze productielocatie in Haarlem en tevens met andere productiesites wereldwijd en het hoofdkantoor in de VS.

Primaire verantwoordelijkheden

Als Quality Assurance & Release Officer ben je in dagelijks contact met QP"s, on-site planners en Regulatory Affairs afdelingen wereldwijd en ben je voornamelijk operationeel ondersteunend bezig.

Rapporterend aan de Associate Director Quality Assurance NPC ben je Quality Assurance & Release Officer verantwoordelijk voor onder meer:

Controleren van de van de productiedocumentatie en het voorbereiden van de vrijgifte van bulk- en verpakte producten door de Qualified Person (QP);
Controleren en autoriseren van GMP documenten, zoals SOP"s en andere documenten die onder change control vallen.
Ondersteunen van CoE's bij het invoeren van wijzigingen in richtlijnen.
Controle en goedkeuring van artwork, componenten Bill of Materials en bulk Bill of Materials.
Regulatory compliance activiteiten, zoals Registered Country Table beheer, QP verklaringen en analyse certificaten opstellen, enz.
Quality Standards beoordelen.
Bijdragen aan een groeiend kwaliteitsbewustzijn binnen de bedrijfsomgeving van onze productielocatie in Haarlem, uitdragen van het kwaliteitssysteem en daarbij vertegenwoordiger voor Quality zijn binnen verschillende systemen.


Het profiel / Your profile

MBO niveau 4 of HBO diploma in een proces technische, farmaceutische of chemische richting.
Bij een MBO opleiding minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van kwaliteitsborging; bij een HBO opleiding minimaal 1 jaar relevante werkervaring of relevante stage ervaring binnen de farmaceutische QA.
Ervaring met GMP.
Ervaring met verpakkingstechnologie is een pré.
Overtuigingskracht en resultaatgericht.
Nauwkeurig, flexibel en zelfstandig.
Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engelse, zowel in woord als geschrift.

Het aanbod / The offer

Werken bij MSD betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega"s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

Een competitief salaris;
35,5 vakantiedagen;
8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
MSD Incentive Plan;
Een uitstekend pensioen;
Gratis gebruik sportschool;
Reiskostenvergoeding;
Verschillende trainingsmodules.

Reactie / Reaction

Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? We ontmoeten je graag!

Stuur ons jouw sollicitatie vandaag nog toe.


Tenslotte ..... / Finally ....

Search Firm Representatives Please Read Carefully:
MSD is not accepting unsolicited assistance from search firms for this employment opportunity. Please, no phone calls or emails. All resumes submitted by search firms to any employee at MSD via email, the Internet or in any form and/or method without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of MSD. No fee will be paid in the event the candidate is hired by MSD as a result of the referral or through other means.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MSD
Vacaturesteller:
Barbara Razenberg
Standplaats:
Haarlem

Geplaatst op FMF: 12 juni 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: QA / regulatory, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar