home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Procesoperator Food (5-ploegen)bedrijfslogo

Introductie

De voedingsmiddelenindustrie saai? Nee, bij deze locatie van een multinational leer jij veilig explosieproof werken met hexaanFunctieomschrijving Je vindt hier als procesoperator vijfploegendienst in Amsterdam voldoende uitdaging in het proces. Je kunt doorgroeien als allroundoperator en werk je op de crush, raffinaderij en met bijbehorende utilities Jouw verantwoordelijkheden zijn:Bedienen, controleren, bijsturen crushprocesMonsteranalyses t.b.v. kwaliteit In- en uit bedrijf nemen installatiesOplossen van 1ste lijnstoringen Op deze locatie voelt het alsof je er nog een familie bij hebt en doet iedereen elke dag met hetzelfde enthousiasme de werkzaamheden. Wil jij een specialist worden in de voedingsmiddelenindustrie en onderdeel zijn van een mooi eindproduct? Benieuwd wat dit bedrijf jou nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder en laat je gegevens achter.Heb jij interesse in deze vacature als Procesoperator? Neem contact met mij op. Ik help je graag aan deze nieuwe baan!

Het bedrijf / The company

Deze wereldwijde supermacht is al bijna 60 jaar actief op de Nederlandse markt. De multinational houdt zich al 150 jaar bezig in food- en non- food sector met de handel in, op en overslag, transport, en industriele verwerking van agrarische grondstoffen. Op deze locatie in Amsterdam wordt zonnebloem- en raapolie gewonnen uit zonnebloemzaad en raapzaad en verwerkt tot ruwe olie.

 De functie / The role

Bij deze locatie van een foodmultinational leer jij veilig explosie proof werken met hexaan. Op de vestiging in Amsterdam wordt jaarlijks 600.000 ton zonnebloem- en raapzaad verwerkt en 220.000 ton olie geraffineerd. Ze importeren, exporteren en verwerken granen en oliezaden zoals sojabonen, zonnebloempitten en koolzaden. Dit wordt verwerkt tot ruwe olie en onder andere gebruikt voor proteïne meelsoorten en samengestelde dierenvoeding. 

Functieomschrijving
Je vindt hier als procesoperator vijfploegendienst in Amsterdam voldoende uitdaging in het proces. Je kunt doorgroeien als allroundoperator en werk je op de crush, raffinaderij en met bijbehorende utilities 
Jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Bedienen, controleren, bijsturen crushproces
  • Monsteranalyses t.b.v. kwaliteit 
  • In- en uit bedrijf nemen installaties
  • Oplossen van 1ste lijnstoringen 

Op deze locatie voelt het alsof je er nog een familie bij hebt en doet iedereen elke dag met hetzelfde enthousiasme de werkzaamheden. Wil jij een specialist worden in de voedingsmiddelenindustrie en onderdeel zijn van een mooi eindproduct? 

Benieuwd wat dit bedrijf jou nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder en laat je gegevens achter.

Heb jij interesse in deze vacature als Procesoperator? Neem contact met mij op. Ik help je graag aan deze nieuwe baan!Het profiel / Your profile

Als Procesoperator in Amsterdam heb jij - naast een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en leergierig - ook nog:


Het aanbod / The offer

Als Procesoperator in de 5-ploegen vragen wij veel van je. Naast leuke collega"s en interessant werk, kan dan je dan ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket verwachten:

Bij dit bedrijf krijg jij de kans om hét verschil te maken in de ontwikkeling van jezelf én die van het bedrijf. Verder krijg jij ook nog:

? de kans om direct je handtekening te zetten bij de organisatie 
? een bruto basissalaris van € 2400 - €2800 o.b.v. 33.6 uur in de week 
? een ploegentoeslag van percentage 30%
? goede collectieve pensioenregeling 
? een netto reiskostenvergoeding van € 0.19 ct. km (Max. €212,- per maand, staffel)
? variabele winstuitkering
? veel vrije tijd door de 28 vakantiedagen
? 8% vakantietoeslag
? collectieve ziektekosten- en pensioenverzekering
? een studie- en opleidingsmogelijkheden
? doorgroeimogelijkheden 1e operator, allround procesoperator en shiftleader
? A la carte regeling (Max. 10)

Spreekt deze vacature je aan en zie jij jezelf hier al werken?
Maak er werk van. Solliciteer direct via de button hieronder.


Eerst nog vragen? Ik beantwoord graag je vragen. Mijn naam is Zahaira, recruitment consultant en bereikbaar via 06-13967005 (ook via Whatsapp).
Wacht niet te lang, deze vacature sluit op vrijdag 28 februari 2019
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Processionals
Vacaturesteller:
Processionals
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 07 juni 2019

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: PhD
Werkervaring: 0-2 jaar