home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

ACCOUNT MANAGER MEDISCHE LASERSbedrijfslogo

Introductie

Heb jij commerciële ervaring in de verkoop van medische producten? Heb jij affiniteit met dermatologie of flebologie? Ben je woonachtig in het het midden/noord oosten van het land? Ben jij op zoek naar een uitdaging binnen een kleine platte organisatie?

Het bedrijf / The company

Tobrix is een distributeur van medische lasers. Gespecialiseerd in flebologie, urologie en dermatologie. Zij hebben bekende en gerespecteerde merken in hun portefeuille zoals Cynosure en Quanta System. Daarnaast is Tobrix producent van een eigen merk laser disposables die in Nederland en in het buitenland worden verkocht.

Medisch specialisme staat bij Tobrix centraal. Zij denken met de klanten mee en proberen zo een zo compleet mogelijk pakket aan te bieden. Dit kan apparatuur zijn, maar ook voor de behandeling specifieke disposables. Naast ziekenhuizen, bestaat de doelgroep uit zbc"s, klinieken en zelfstandige ondernemers gespecialiseerd in huidaandoeningen.

Het verkoopkantoor van Tobrix is gevestigd in Waalre (nabij Eindhoven). De organisatie telt 13 medewerkers. Ter uitbreiding van het team van Tobrix zijn we op zoek naar een Account Manager. Je rapporteert rechtstreeks aan de DGA.

Tobrix betreft een kleine organisatie met volop perspectief. Onlangs hebben ze weer een nieuwe productlijn toegevoegd aan hun portfolio. Producenten staan in de rij om door hen vertegenwoordigd te worden op de Nederlandse markt. U komt terecht in werkomgeving met zeer korte lijnen waarin u als mens en professional een belangrijke schakel bent binnen het verkoopteam in Nederland.

De functie / The role

Om de verdere groei van de organisatie te verwezenlijken zijn we op zoek naar een Account Manager die de focus gaat leggen op het verder uitbouwen van het marktaandeel. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor relatiemanagement met en verkoop aan bestaande en nieuwe klanten. Je identificeert nieuwe kansen en bent verantwoordelijk voor de strategische aanpak in de regio. Je werkt nauw samen met andere collega"s binnen Sales en de Clinical Specialist. De focus van de functie komt te liggen op het bezoeken van flebologen/vaatchirurgen, dermatologen en huidtherapeuten.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je idealiter commerciële ervaring opgedaan in de directe verkoop van medische producten. Je bent ondernemend, zelfstandig, betrouwbaar en integer. Enerzijds zoeken we een zelfstarter die niet aan het handje wordt genomen anderzijds zal deze functionaris de betrokkenheid van een DGA ervaren. Hij staat te allen tijde klaar om te helpen en bij te springen.

Het betreft een uitermate leuke uitdaging voor iemand die al een netwerk heeft dat bestaat uit flebologen en dermatologen en die een volgende stap wil maken richting een meer technisch georiënteerd investeringsgoed. Wellicht ben je een huidtherapeut met een enorm netwerk en een commerciële instelling. Ook dan komen we graag met je in contact.

De functie en de verantwoordelijkheden

Realiseren van de gestelde verkooptargets.
Signaleren van kansen en bedreigingen in het gestelde rayon.
Initiëren, uitbreiden, onderhouden en verstevigen van relaties met bestaande en potentiële klanten.
Introduceren, begeleiden (in samenwerking met een huidtherapeut) en verkopen van de producten.
Verzamelen, interpreteren en doorspelen van relevante markt- en productgegevens
Fungeren als contactpersoon voor de klant in de meest ruime zin van het woord
Opstellen en navolgen van offertes
Deelname aan nationale congressen (actief participeren aan de voorbereiding)

Het profiel / Your profile

HBO opleidingsniveau, (para)medisch is een pre
Relevante commerciële werkervaring opgedaan in de medische omgeving
Affiniteit met techniek
Ervaring in de verkoop van investeringsgoederen is een pre
Het hebben van een relevant netwerk is enorme pre
Kennis van het medisch landschap
Vloeiende beheersing van de Engelse taal
Betrouwbaar, empatisch vermogen, accuraat, flexibel en een grote zelfdiscipline is een must
Je moet over een uitstekende communicatievaardigheid beschikken
Zelfstandig, teamplayer, ondernemersmentaliteit

Het aanbod / The offer

Bruto salaris €45.000 - € 55.000
Bonus
Auto van de zaak
26 vrije dagen
Pensioen regeling
Bijdrage ziektekosten a €132 per maand

Reactie / Reaction

Tobrix heeft de werving voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Connect Recruitment. Meer informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij Anouk van Dongen, zij is bereikbaar via 06-46809686.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: sales, verkoop, healthcare, medical devices, medische disposables, Accountmanager, Rayonmanager, Productspecialist, flebologie, dermatologie, esthetisch, healthcare, medical devices, medisch, farma,Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Tobrix
Vacaturesteller:
Connect Recruitment
Standplaats:
Apeldoorn

Geplaatst op FMF: 03 april 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar