home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Area Sales ManagerIntroductie

Specialist in ontwikkeling, productie en verkoop van bakkerij-ingrediënten zoekt Area Sales Manager.

Het bedrijf / The company

Vooraanstaande speler op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige bakkerijgrondstoffen aan afnemers over de hele wereld. Het bedrijf heeft verkoop- en productiebedrijven op alle continenten. De organisatie onderscheidt zich door haar innovatieve en marktgerichte karakter, hetgeen geresulteerd heeft in de leidende positie die het bedrijf nu inneemt. Ter versteviging van de positie in Zuid-Oost Nederland van dit succesvolle bedrijf zijn wij op zoek naar een Area Sales Manager.

De functie / The role

Aanspreekpunt voor ambachtelijke bakkerijen
In deze commerciële functie is het jouw uitdaging om op creatieve en resultaatgerichte wijze te werken aan de groei van de afzet van kwalitatief hoogwaardige bakkerijgrondstoffen in je regio.
Je bouwt actief de afzet van het bedrijf aan de midden- en groot ambachtelijke bakkerijen in je regio uit. Onder andere door middel van intensieve persoonlijke contacten en technische advisering. Je bent het aanspreekpunt voor je klanten die je weet te boeien en te inspireren.
Je verzorgt (product)presentaties aan groepen (banket)bakkers en je initieert groeimogelijkheden binnen je regio. Je bent vanuit je affiniteit met de sector sterk geïnteresseerd in de ontwikkelingen in de branche en bij jouw klanten. Je rapporteert aan de Marketing & Sales Manager.

Het profiel / Your profile


Functie-eisen

Ondernemersgeest en positieve drive
Voor deze zelfstandige buitendienst functie zijn ondernemersgeest en positieve drive onontbeerlijk. Je hebt enkele jaren succesvolle verkoop ervaring opgedaan in de buitendienst en je weet klanten aan je te binden.
Je bent accuraat, initiatiefrijk en representatief en je voelt je thuis in no-nonsense bedrijfsculturen. Je hebt minimaal een afgeronde mbo/hbo bakkerijopleiding bij voorkeur aangevuld met NIMA A/B niveau.

Het aanbod / The offer

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende zelfstandige functie binnen een solide, gezonde onderneming met toekomstperspectief wordt geboden. De organisatie kent een prettige informele werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en initiatief.
Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met het belang van de functie.

Reactie / Reaction

Marc du Prie behandelt deze vacature. Voor informatie is hij (ook 's avonds) bereikbaar op nummer: 06- 53 449 758.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Bruins
Standplaats:
Zuid Oost Nederland

Geplaatst op FMF: 05 maart 2019

Branche: Food
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar