home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Kinderartsbedrijfslogo

Introductie

Ons motto is ""Dichtbij als het kan en ver weg als het moet": we nemen hierin de regie ten aanzien van de organisatie van de (specialistische en transmurale) zorg voor het kind in een integrale benadering.

Het bedrijf / The company

Waarschijnlijk wist je het al, maar voor de zekerheid toch nog op een rij:

Wist je dat?

Ons Vrouw Moeder Kind (VMK) centrum in Veldhoven een internationale koploper is op gebied van Family Centered Care (FCC) en al onze medewerkers werken volgens deze zorgvisie?
We op onze kinderafdeling uitsluitend éénpersoonskamers hebben?
We als een van de tien ziekenhuizen in Nederland een NICU hebben.
Onze vakgroep bestaat uit 21 kinderartsen en neonatologen met pediatrische subspecialisten voor de deelgebieden neonatologie, hematologie, MDL, cardiologie, erfelijke en aangeboren aandoeningen en sociale pediatrie.
Er 3 AIOS, 6 ANIOS en 5 verpleegkundig specialisten bij ons werkzaam zijn.
Onze vakgroep kindergeneeskunde (poli)klinisch wordt ondersteund door meerdere verpleegkundigen, onder andereop het terrein van astma, incontinentie en obstipatie, hemofilie, sedatie en cardiologie.
Buiten de vakgroep kindergeneeskunde bij MMC ook kinderanesthesiologen, een kinderneuroloog, twee kinderorthopeden en een kinderuroloog werkzaam zijn.
Er samenwerkingsverbanden zijn op gebied van kinderreumatologie, kindernefrologie en kinderchirurgie.
We een kwalitatief goede opleiding hebben met bevlogen opleiders, de hele vakgroep is opleidingsminded en we kennen een veilig opleidingsklimaat met laagdrempelige benaderbaarheid.
We stages verzorgen en faciliteren voor co-assistenten, semi-artsen, wetenschappelijke stages en AIOS vanuit andere medische vervolgopleidingen als SEH.


Extra info

Een van onze kinderartsen, Titia Niers, vertelt waarom zij graag werkt in MMC:
"MMC is een groot ziekenhuis met vrouw-moeder-kind als speerpunt. Het team van kinderartsen is ambitieus en is breed georiënteerd met specialistische kennis en expertise. Het vrouw-moeder-kind centrum is kind gericht en kan het kind (met gezin) de brede zorg bieden die het nodig heeft. Ons motto is ""Dichtbij als het kan en ver weg als het moet": we nemen hierin de regie ten aanzien van de organisatie van de (specialistische en transmurale) zorg voor het kind in een integrale benadering."

De functie / The role

Je werkt, in een team, aan de medische zorg voor de patiënten binnen het Vrouw Moeder Kind (VMK) centrum. In MMC is family centered care leidend en we kennen een grote diversiteit aan patiëntenzorg en pathologie met derdelijns aspecten. Dit alles onder ons motto 'Zorg dichtbij huis als het kan, verder weg als het moet'.

Je hebt de supervisie over de kliniek en dagbehandeling en je begeleidt A(N)IOS bij het zien van spoedpatiënten op de SEH en polikliniek.
Je onderhoudt en verbetert de samenwerking met verwijzers.
Je werkt mee op de polikliniek en participeert in diensten.
Je participeert actief in opleiding van en onderwijs aan artsen, co-assistenten, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen.


Het profiel / Your profile

Deze functie past bij je als

Je een allround kinderarts bent.
Je een actieve bijdrage aan onderwijs en opleiding in MMC wil leveren;
Je op een innovatieve manier weet mee te werken aan logistieke processen op de polikliniek en in de kliniek.
Je enthousiast ben over het principe van Family Centered Care, graag op deze manier werkt en dit steeds verder toe wil passen in MMC.


Het aanbod / The offer

Waarom kies je voor MMC?

Wij zijn een STZ-ziekenhuis (met locaties in Veldhoven en Eindhoven) met meerdere topklinische functies. Onze ruim 3400 medewerkers, waaronder circa 250 medisch specialisten, leveren iedere dag weer hoogwaardige en vernieuwende zorg.
Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel ter preventie.
We werken steeds meer vanuit waardegedreven zorg, waarbij samenwerking tussen verschillende afdelingen (maar ook verschillende zorgpartners) essentieel is.
Als opleidingsziekenhuis bieden wij diverse (vervolg)opleidingen aan, daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit.
Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS.
Het betreft een aanstelling voor de duur van 2 jaar.
Wij bieden het beste van twee werelden: ruimte voor ontwikkeling, innovatie en wetenschap binnen een vertrouwde, transparante en laagdrempelige omgeving.


Reactie / Reaction

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel met Bas Zegers, kinderarts, bereikbaar via 040-888 8270 of Michela Zanetti, manager VMK, bereikbaar via 040-888 9191.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Maxima Medisch Centrum
Vacaturesteller:
Maxima Medisch Centrum
Standplaats:
Veldhoven

Geplaatst op FMF: 05 maart 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar