home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA Support Officer

priority vacature priority vacature

Introductie

Zelfstandige positie voor een accurate en kwaliteitsgerichte QA Officer

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever behoort tot een wereldwijd netwerk van bedrijven dat een gezamenlijk doel dient om medicijnen te ontwikkelen die van toegevoegde waarde zijn voor patiënten en zorgverleners over de hele wereld. Het bedrijf vindt zijn oorsprong in Amerika en heeft inmiddels een netwerk in meer dan 120 landen, met ruim 8600 werknemers. De organisatie in Nederland verzorgt de wereldwijde supply chain en distributie voor al hun bestaande locaties. Deze locatie telt momenteel 16 medewerkers - waarvan 3 in Quality - en zal in de nabije toekomst, door een forse toename in producten en door zijn grotere mondiale scope, uitbreiden. Dit sterk groeiende distributiecentrum wordt dé internationale locatie van de organisatie. Om in te springen op de internationale ontwikkelingen, is deze organisatie op zoek naar uitbreiding van het QA team in de vorm van een QA Support Officer.

De functie / The role

In deze functie ben je de rechterhand van de QA-Manager. Je ondersteunt de QA-Manager en QP in de dagelijkse werkzaamheden. De voornaamste focus hierin zijn de operationele taken rondom het proces van de vrijgifte van de producten. Hierbij kan je denken aan werkzaamheden zoals de controle van de inkomende documenten en het voorbereiden van de dossiers, die essentieel zijn bij het vrijgeven van de producten. Daarnaast heb je de dagelijkse taak om de Quality Assurance activiteiten te verwerken in het Quality Management System (QMS) voor het verzekeren van de hoge kwaliteitsstandaarden volgens de GMP en GDP wet- en regelgeving. Ook zullen aanverwante QA-werkzaamheden bij je neergelegd worden, zoals het meehelpen in de voorbereiding van audits, het zeker stellen van KPI"s en overige monitoring van de dagelijkse activiteiten. Kortom, een organisatiebrede functie waarin je betrokken bent bij allerlei essentiële QA-activiteiten.

Het profiel / Your profile

o mbo- of hbo-diploma bij voorkeur in de richting van Life Sciences;
o minimaal 2 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie;
o aantoonbare ervaring met GMP en GDP;
o kennis van "third party management" en de "risk management principles";
o gedreven, verantwoordelijk ingesteld en met sterke communicatieve vaardigheden;
o beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.


Het aanbod / The offer

o gerenommeerd bedrijf, positieve, internationale werkomgeving;
o groeiend portfolio met veel kansen en uitdagingen;
o gevarieerd QA-takenpakket;
o marktconform salaris inclusief een bonussysteem.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/19-029-FMF, naar Vera Hudepohl, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kan je bellen naar 033 - 4728087.


Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Midden-Nederland

Geplaatst op FMF: 18 februari 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar