home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Chemisch Analist Petrochemie dagdienst (tijdelijk)bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Internationale speler in de petrochemie met een duidelijke focus op de ontwikkeling en verbetering van verschillende brandstoffen.

Extra info

Leuk tijdelijk project om ervaring op te doen in de analyse van olien en blends (MLO / HLO)LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

Voor een van onze opdrachtgevers in de regio van Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een chemisch analist:In deze functie als technician ben je verantwoordelijk voor de analyse van olien, blends en smeermiddelen voor divese industrieen.Je voert instrumentele en analytische testen uit zoals GC, HPLC, ICP, AAS, NIR en viscositeit. Naast de kwaliteitsbepalingen voer je concurrentie onderzoek uit en ben je belast met de juiste verwerking van resultaten en de rapportage. Het betreft een zelfstandige functie, en wij zoeken kandidaten op MLO/HLO niveau die op korte termijn beschikbaar zijn.

Het profiel / Your profile

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een laboratorium professional met de volgende achtergrond:- Tenminste MLO diploma in de richting (Analytische) Chemie- Ervaring met Gaschromatografische (GC) analyses- Ervaring binnen de petrochemische / olie- industrie is een pre- In bezit van de volgende eigenschappen: Proactief, zelfstandig, gemotiveerd, communicatief, zelfstarter- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift In verband met de bedrijfslocatie moet je in bezit zijn van eigen vervoer.

Het aanbod / The offer

Dienstverband: tijdelijk, 6 maanden mogelijk langer tot eind 2019. Salarisindicatie: 2000 tot Euro 2500 per maand Werktijden: fulltimeStart: zsm, kandidaten met opzegtermijn komen niet in aanmerkingRegio: Rotterdam

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 9750 of een CV per e-mail toesturen naar tremijn@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

2000 tot Euro 2500 per maand


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Rotterdam
Vacaturesteller:
Thijs Remijn
Standplaats:
Regio Rotterdam

Geplaatst op FMF: 08 februari 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar