home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

SEH-arts KNMGbedrijfslogo

Introductie

Vervul jij als hoofdbehandelaar op onze SEH een belangrijke rol bij de opvang en coördinatie van onze acuut zieke patiënten?

Het bedrijf / The company

De Spoedeisende Hulp bevindt zich op locatie Veldhoven en ontvangt per jaar gemiddeld 28.000 patiënten met een grote diversiteit aan acute zorgvragen. De SEH-arts vervult, als hoofdbehandelaar, een belangrijke rol bij de opvang en de coördinatie van deze acuut zieke patiënten.

Wij streven naar het verhogen van de kwaliteit van zorg op de Spoedeisende Hulp en zijn actief bezig met nieuwe ontwikkelingen. Met vier tot zes erkende opleidingsplaatsen verzorgen wij sinds 2003 de opleiding tot SEH-arts. Het team bestaat daarnaast uit SEH-verpleegkundigen, ANIOS SEH, militair basisartsen in opleiding en huisartsen in opleiding. Tevens bestaat er de intentie om met PA-SEH te gaan werken.

Onze huidige vakgroep bestaat uit tien SEH-artsen KNMG.

We zijn als SEH-arts hoofdbehandelaar op de SEH en 7

De functie / The role

Vanwege een vrijgekomen positie binnen onze vakgroep zijn wij op zoek naar een allround SEH-arts KNMG.

Je werkzaamheden als SEH-arts KNMG

Naast de directe opvang van de acuut zieke patiënt, vervul je een superviserende en coördinerende rol op de spoedeisende hulp.
Je bent een belangrijke schakel tussen huisartsen, ambulancepersoneel, het verpleegkundigenteam, de arts-assistenten en overige medisch specialisten.

Het profiel / Your profile

Deze functie past bij je als

Je een KNMG-gecertificeerde, allround SEH-arts bent met een duidelijke visie op de spoedeisende geneeskunde.
Je affiniteit hebt met verander-/verbeterprocessen (zoals Lean), liefst echo-gecertificeerd bent en een enthousiast persoon om ook ons vak landelijk continu mee te verbeteren.
Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en leidinggevende kwaliteiten. Door gerichte begeleiding en onderwijs draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de acute zorg.
Je op de hoogte bent van wetenschappelijke ontwikkelingen.


Het aanbod / The offer

Waarom kies je voor MMC?

Wij zijn een STZ-ziekenhuis (met locaties in Veldhoven en Eindhoven) met meerdere topklinische functies. Onze ruim 3400 medewerkers, waaronder circa 250 medisch specialisten, leveren iedere dag weer hoogwaardige en vernieuwende zorg.
Ons doel is om Brabant gezonder te maken, we doen dan ook veel ter preventie.
We werken steeds meer vanuit waardegedreven zorg, waarbij samenwerking tussen verschillende afdelingen (maar ook verschillende zorgpartners) essentieel is.
Als opleidingsziekenhuis bieden wij diverse (vervolg)opleidingen aan, daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Wij stimuleren en faciliteren dit.
Wij bieden je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en een contract per 1 maart 2019 voor een dienstverband van 36 uur per week, met salariëring conform AMS (80%).
Wij bieden het beste van twee werelden: ruimte voor ontwikkeling, innovatie en wetenschap binnen een vertrouwde, transparante en laagdrempelige omgeving.


Reactie / Reaction

Interesse?

Heb je interesse in deze functie bij MMC? Dan ontvangen we je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, in ieder geval vóór 15 januari a.s., via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Máxima Medisch Centrum, t.a.v. mw. drs. A.M. Kummeling, voorzitter van de vakgroep Spoedeisende Geneeskunde.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel of maak een afspraak met mw. drs. A.M. Kummeling, SEH-arts KNMG, per e-mail via a.kummeling@mmc.nl of telefonisch via (040) 888 8811.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Maxima Medisch Centrum
Vacaturesteller:
Maxima Medisch Centrum
Standplaats:
Veldhoven

Geplaatst op FMF: 08 januari 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar