home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Medior Zorginkoper (regionaal/landelijk)

priority vacature priority vacature

Introductie

Ideale kans voor de ondernemende kandidaat die snel wil schakelen, zich bewust is van politieke krachtenvelden en wil werken op het snijvlak van commercie en zorg.
(Noord-Nederland / landelijk / Leusden)


Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever, Zilveren Kruis, is als grootste zorgverzekeraar van Nederland in 108 gemeenten marktleider. Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea. Binnen Achmea wordt het klantbelang centraal gesteld. Dit betekent dat door Zilveren Kruis alleen producten en diensten worden aangeboden met waarde voor de klant op de lange termijn. Om te waarborgen dat de beste producten en diensten worden ingekocht, is Zilveren Kruis op zoek naar een Medior Zorginkoper. In deze functie kom je te werken op de afdeling Inkoop met zo"n honderd andere collega"s. Elke dag werk je aan het toegankelijk houden van de zorg, wat zo belangrijk is voor de klanten van Zilveren Kruis. De afdeling Inkoop bestaat uit drie regionale inkoopteams en een landelijk inkoopteam. Ieder team bestaat uit circa tien inkopers, een inkoopondersteuner en een senior manager. Momenteel staat zowel een positie open in het regionale team van Noord-Nederland als het landelijke inkoopteam.

De functie / The role

Als Zorginkoper ben je verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten op basis van het beleid, mandaat en een tijdslijn met complexe belangen (denk aan reputatie, geld en diverse stakeholders). Je onderhandelt met middelgrote tot grote zorgaanbieders zoals ziekenhuizen, GGZ-instellingen, extramurale farmacie en wijkverpleging. Als Zorginkoper in het regionale team (regio Noordoost) ligt je focus op de ziekenhuizen, GGZ-instellingen en de eerste lijn. Als Zorginkoper in het landelijke team ligt de focus voornamelijk op de farmacie en ouderenzorg.
Iedere inkoper heeft zijn/haar eigen aandachtsgebied en heeft grote eigen verantwoordelijkheid in de regio. Dit houdt in dat je autonoom bent op zowel tactisch als bestuurlijk niveau, de (contract- en inkoop-) afspraken maakt op basis van kwaliteit, kosten en toegankelijkheid en deze monitort binnen het vastgestelde inkoopkader. Naast onderhandelingen met diverse stakeholders ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van inkoopstrategieën en accountplannen voor de partijen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Ook lever jij waardevolle input voor het neerzetten van een regionale/landelijke visie. Je vertegenwoordigt Zilveren Kruis naar zorgaanbieders en overige stakeholders op strategisch en tactisch niveau, met focus op duurzame relatieopbouw en beïnvloeding richting langetermijndoelen. Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende accounts en in complexe situaties. Je ziet kansen in de markt van de gezondheidszorg, die sterk aan verandering onderhevig is. Het is jouw drive om succesvol te zijn en de allerbeste resultaten neer te zetten, waarbij je meehelpt om een stevige positie te realiseren in deze veranderende markt. Je bent in staat om efficiency aan te brengen en zorg te dragen voor goed lopende processen. Je beleeft er plezier aan dit te doen met een team van bevlogen professionals. In het kort betreft de rol als Zorginkoper een verantwoordelijke, veelzijdige en dynamische functie waarin je actief je bijdrage levert aan de verbetering van de zorg.


Het profiel / Your profile

o een afgeronde hbo- /wo-opleiding;
o ervaring met het inkopen van zorg;
o kennis van de zorgmarkt/het zorgstelsel en bewust van politieke belangen;
o in staat financiële analyses te interpreteren;
o analytisch, verbindend, communicatief, ondernemend, resultaatgericht, teamplayer, goede onderhandelaar en vernieuwend.


Het aanbod / The offer

o strategische functie bij de marktleider in verzekeringsland;
o inkoop, onderhandelingen, commercie, (financiële) analyses en strategie in één rol;
o veel flexibiliteit (mogelijkheid tot plaats- en tijdonafhankelijk werken) en eigen verantwoordelijkheid;
o veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
o competitieve arbeidsvoorwaarden.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/18-041-FMF, naar Wouter Schepers van Derks & Derks B.V., info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Anneke den Hartog of Wouter Schepers via 033 - 4728087.


Tenslotte ..... / Finally ....

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Zilveren Kruis
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Leusden

Geplaatst op FMF: 24 april 2018

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales, Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar